Reklamcılık okulu internette   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-17-2011 (11:01)   Son Mesaj: 06-17-2011 (11:01)    Cevap: 0    Gösterim: 789  

    06-17-2011

    Reklamcılık okulu internette

    Reklamcılık okulu internette
    Reklamcılık okulu internette



    Ödüllü reklamcılık okulu Miami Ad School, yeteneklerini reklam sektörüne açıyor.

    Dünyanın en çok ödüle sahip reklamcılık okulu Miami Ad School, bünyesinde bulundurduğu yetenekleri internet sitesi üzerinden reklam ajanslarına sunuyor.

    İstanbul’daki şubesi Beyoğlu’nda bulunan ve birçok ülkede faaliyet gösteren dünyaca ünlü reklamcılık okulu Miami Ad School, http://www.miamiadschool.com adresinde birçok yeteneğin portfolyosunu ajanslara açıyor ve istenilen kriterlere göre seçim yapılıp iletişime geçme imkanı tanıyor. Miami Ad School, bu alandaki deneyimli eleman sıkıntısına da oldukça pratik bir çözüm sunuyor.

    Reklam ajansları, siteye girdiklerinde lokasyona ve istenilen pozisyona göre arama yapabiliyor, öğrencilerin portfolyolarına ulaşabiliyor, iletişim bilgilerini alarak iş teklifinde de bulunabiliyorlar. Bilindiği gibi Miami Ad School’un en önemli özelliği, öğrencilerine iki senelik periyotta profosyonel deneyim yaşatabilmesi ve sektörle iç içe bir eğitim sisteminin bulunması.

    Reklam ajanslarının deneyimli eleman arayışlarına çözüm sunan Miami Ad School, tamamen pratiğe dayalı bir program. Katılımcılara teknik eğitim uygulamalı olarak sektör profesyonelleri tarafından veriliyor. Programın birinci yılını İstanbul'da tamamlayan katılımcılar, ikinci yıllarına dört farklı Miami Ad School lokasyonunda devam edebiliyorlar. Böylece dünyanın her yerindeki profesyonellerle dirsek dirseğe çalışarak kendilerini gösterme şansı bulabiliyorlar. Miami Ad School'lular, bir dönemlerini de tercih ettikleri ve kabul edildikleri, arasında Crispin Porter Bogusky, AKQA, Chicago DDB, Saatchi&Saatchi New York ya da McCann İstanbul'un da olduğu uzunca bir listedeki ajanslardan birinde staj yaparak geçirme hakkına sahip oluyor.

    Ajansların “Deneyimli Stajyer” arayışlarına çözüm

    Miami Ad School İstanbul Direktörü Zeynep Karahan: “MAS Istanbul'un açılmasıyla birçok öğrenci İstanbul’a gelmek istiyor ve talep yoğun bir şekilde artma eğiliminde. Ajanslar ise; deneyimli stajyer arayışları için http://www.miamiadschool.com/agency-login adresine girerek MAS öğrencileri arasından seçim yapabiliyorlar.” Reklam sektörünün farklı disiplinlerinde öğrencileri bulunan Miami Ad School’da portfolyolar dijital bir havuzda toplanıyor. Böylece dünyanın her yerinden reklam ajansları, Miami Ad School mezunlarının portfolyolarına ulaşıp, beğendiklerine iş teklifinde bulunabiliyor. Ayrıca tüm Miami Ad School mezunları, Miami Ad School'a iletilen iş ilanlarından düzenli olarak haberdar ediliyor.







    Reklamcılık okulu internette Yorumları