Bir sivilce yüzünden burnunu kaybetti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-26-2011 (01:07)   Son Mesaj: 03-26-2011 (01:07)    Cevap: 0    Gösterim: 824  

    03-26-2011

    Bir sivilce yüzünden burnunu kaybetti

    Bir sivilce yüzünden burnunu kaybetti


    Şırnak merkeze bağlı Kumçatı beldesinde yaşayan Leyli Anık (85), 8 yıl önce burnunda çıkan sivilce yüzünden şimdi hayatını burunsuz sürdürmek zorunda kaldı.

    Şırnak merkeze bağlı Kumçatı beldesinde yaşayan Leyli Anık (85), 8 yıl önce burnunda çıkan sivilce yüzünden şimdi hayatını burunsuz sürdürmek zorunda kaldı. Leyli nine, rahatsızlığı nedeniyle büyük acı çekiyor.

    Atatürk Mahallesi Gülen Sokak'ta ikamet eden Leyli Anık, 8 yıl önce burnunda çıkan bir sivilceyi önceleri çok umursamamış. Sivilce iyileşmeyince iki defa Şırnak Devlet Hastanesi'ne giden Anık, Adana"ya sevk edildi. Anık'a cilt kanseri teşhisi konuldu.

    Acılara dayanamayan Leyli nine, Diyarbakır"daki bir hastaneye gitmiş. Muayene yapan doktor, "Bu hastalığı iyileştirmek için Amerika"ya gitmen lazım." tavsiyesinde bulunmuş.

    İnşaat işçisi olarak çalışan üvey oğlu Salih Anık, annesini tedavi edecek maddi imkânlarının olmadığını belirterek, şunları söylüyor:

    "Babamız belediyede temizlik işçisi olarak çalışıyordu. O da 6 yıl önce vefat etti. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Mersin"de mevsimlik inşaat işçisi olarak çalışıyorum. Annemin durumu çok kötü. Şimdi burnu tamamen çürüdü. Bir gözü de zarar görüyor. Geceleri uyuyamıyor, çok acı çekiyor. Bizler çok üzülüyoruz. Devletimizden destek bekliyoruz."




    Bir sivilce yüzünden burnunu kaybetti Yorumları