Komedi filmini aratmayan soygun   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-13-2011 (13:06)   Son Mesaj: 03-13-2011 (13:06)    Cevap: 0    Gösterim: 869  

    03-13-2011

    Komedi filmini aratmayan soygun

    Komedi filmini aratmayan soygun


    Bursa'da 50 yaşlarındaki bir kişinin, bomba süsü verdiği düzenekle PTT Şubesini soyması ve komedi filmlerini aratmayan görüntüler güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte komedi filmi gibi soygun görüntüleri:



    Merkez Yıldırım ilçesi Yıldırım Mahallesi Molla Yegan Kültür Merkezi içinde bulunan PTT şubesine saat 12.00 sıralarında gelen soyguncu elindeki cep telefonu ve düzeneği gösterip, "bomba var, paraları verin yoksa patlatırım" tehdidiyle soygun yaptı.
    50 yaşlarındaki soyguncu kasadaki 3 bin lirayı alıp kaçtı. Olayın şokunu yaşayan görevli Zehra Dündar da alarm butonuna basarak polisten yardım istedi. Soyguncu kaçarak izini kaybettirirken, soyguncunun bıraktığı düzeneği kontrol etmesi için bomba imha ve kriminal ekipler çağırıldı.

    ZANLININ BIRAKTIĞI BOMBAYI PEŞİNDEN GÖTÜRDÜ

    Zanlının kırmızı bir atkı ile yüzünü kapatarak PTT şubesine girmesi ve paraları alması şubenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Şahsın elindeki bomba süsü verilmiş düzeneği göstererek paraları istemesi dikkat çekiyor. Büyük panik yaşayan görevlinin paraları zanlının verdiği poşete koyması ve şahsın kaçarken elindeki düzeneği bıraktığı görülüyor.

    PTT görevlisinin ise büyük panikle bomba düzeneğini zanlının peşinden geri götürmesi ise izleyenleri adeta güldürüyor. Bu sırada zanlı ile görevli arasında yaşanan bomba alışverişi komedi filmlerini aratmıyor. Olayın ardından zanlı yakalanamazken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, PTT şubesine girerek üzerinde bomba düzeneği olduğunu iddia eden kişinin yaptığı soygun, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde zanlı, soygundan yaklaşık 15 dakika önce PTT şubesi önüne gelerek, içerideki müşterilerin çıkmasını bekliyor.




    Polis, PTT soyguncusunu bulmak için 3 bin evi gezdi

    Geçtiğimiz Ocak ayında, Yıldırım Mahallesi'ndeki Molla Yegan Kültür Merkezi'nin alt tarafında bulunan PTT şubesinde meydana gelen soygunla ilgili soruşturma sürüyor.

    Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden çıkartılan resimle zanlıya ulaşmaya çalışan polis, PTT şubesi çevresindeki 3 bin evi tek tek gezerek fotoğrafı teşhis etmeye çalıştı.

    Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Yıldırım Belediyesi Molla Yegam Kültür Merkezi'nin alt katında bulunan PTT Yıldırım Şubesi'ne gelen 50 yaşlarındaki, 1,75 santimetre boyundaki soyguncu, önce PTT önünde bir süre bekliyor. 15 dakika içerideki vatandaşların çıkmasını bekleyen zanlı, bu süre içerisinde yüzünü atkıyla kapatıyor. Görevli memur Zehra Dündar'ın tek başına kaldığını fark eden zanlı, içeri girerek PTT memuruna silahı göstererek, "Parayı doldur" diyor.

    Dündar'a uzattığı poşete paraların konmasını isteyen zanlı, bir süre sonra belindeki cep telefona bağlı düzeneği gösteriyor. Elindeki bir düzeneği masa üzerine bırakarak, "acele et, paraları buna doldur. Korkma, bu cihaz 10 dakika sonra polise haber verecek" diyor.

    Zehra Dündar, çekmecedeki 4 bin 200 lirayı poşete koyarak zanlıya veriyor. Parayı alan zanlı, PTT şubesinden ayrılırken görevli memur Zehra Dündar, soyguncunun arkasından koşuyor. Bu süre zarfında çevredeki vatandaşların tepkisiz kalması dikkat çekiyor.

    Dışarı çıkmak isteyen zanlının ardından giden PTT görevlisi Dündar, düzeneği tekrar zanlıya veriyor. Elindeki para poşetiyle dışarı çıkan soyguncu, düzeneği bahçeye attıktan sonra kaçıyor.

    Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıya ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Soygunun olduğu bölgedeki 3 bin evi gezen polis, zanlının kimliğini teşhis etmeye çalışıyor.

    Komedi filmini aratmayan soygun

    Komedi filmini aratmayan soygun

    Komedi filmini aratmayan soygun

    Komedi filmini aratmayan soygun

    Komedi filmini aratmayan soygun

    Komedi filmini aratmayan soygun

    Komedi filmini aratmayan soygun





    Komedi filmini aratmayan soygun Yorumları