TP lideri Şener: Saadet Partisi çatı olsun   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-11-2011 (13:37)   Son Mesaj: 03-11-2011 (13:37)    Cevap: 0    Gösterim: 989  

    03-11-2011

    TP lideri Şener: Saadet Partisi çatı olsun

    TP lideri Şener: Saadet Partisi çatı olsun


    Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ittifak çalışmalarına ilişkin, “Biz Türkiye Partisi olarak Saadet Partisi’nin çatı olması gerektiği konusundaki kanaatimizi ifade ediyoruz” dedi.

    Şener kurmaylarıyla birlikte, Saadet Partisi(SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak"a tebrik ziyaretinde bulundu.
    Şener, bugünlerin genel seçimlerin yaklaşması bakımından önemli olduğunu ifade ederek, "Her seçim dönüm noktasıdır. Her siyasi parti bu önemli süreci en iyi şekilde gerçekleştirmek ve başarı ile çıkmak arzusundadır. Mutlak suretle gerek Saadet Partisi, gerek Türkiye Partisi başarılı olmak için, en iyi sonucu almak için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaktır" dedi.

    Her partinin seçim taktiği olacağını, kendilerinin de bir seçim taktiği olduğunu belirten Şener, "En önemli seçim taktiklerinden biri ittifaklardır. Başarılı ve sonuç alınabilir bir ittifakı inşa edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

    Şener gazetecilerin sorusu üzerine, önümüzdeki seçimlere girerken Türkiye"nin içinde bulunduğu durumuna bakıldığında, bu seçimlerde mutlaka bir alternatifin çıkması gerektiğini vurgulayarak, Türkiye"de seçmenin büyük kısmının bir alternatifin ortaya çıkmasını istediğini belirtti.

    60. Cumhuriyet hükümetinin gelmiş geçmiş en başarısız hükümetlerden biri olduğunu söyleyen Şener, "Ülke bu haldeyken, vatandaş böylesine perişanken siyaset yapan herkese vatandaşın karşısına bir alternatifle çıkmak bir milli görevdir, bir vatani görevdir. Biz Türkiye Partisi olarak bu milli görevi yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunun için iyi niyetle, yapıcı bir üslupla çalışmalar devam etmektedir" dedi.

    Şener ittifakın çatısı konusundaki bir soruya ise, "Objektif kriterleri ortaya koyduğunuzda bu tür konuların problem olacağını düşünmüyoruz. Biz Türkiye Partisi olarak Saadet Partisi"nin çatı olması gerektiği konusundaki kanaatimizi ifade ediyoruz" dedi.




    TP lideri Şener: Saadet Partisi çatı olsun Yorumları