Mobese'den kar manzaraları /   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (17:54)   Son Mesaj: 03-09-2011 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 1131  

    03-09-2011

    Mobese'den kar manzaraları /

    Mobese'den kar manzaraları /


    Tüm yurtta olduğu gibi Burdur'da iki gündür etkili olan kar yağışı etkisini sürdürürken şehrin bazı noktalarında trafik kazaları meydana geldi.



    Burdur'da etkili olan kar yağışında 6 maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, kazalar kentin çeşitli noktalarındaki MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.
    Burdur Cumhuriyet Meydanı, Tugay Kavşağı, Köprübaşı Mevki, Müze Mevki'nde bulunan MOBESE kameralarına 6 maddi hasarlı kaza yansıdı. Kameralara yansıyan görüntüler arasında kar nedeniyle kayan araçlar, vatandaşların çabaları da yer aldı. Görüntülerde bir otomobilin Burdur Cumhuriyet Meydanı'ndan, Burdur Valiliği önüne kadar dönerek kayması, Atatürk Anıtı önünde vatandaşların kardan kayarak düşmesi, araçlarına hakim olamayan sürücülerin refüjlere çarpması, karda kalan araçları iten vatandaşların çabası, Köprübaşı Mevki'nde yaşanan maddi hasarlı kazalar, Trafik Polisleri'nin zorda kalan araçlara yardımcı olması ve Belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları yer aldı.

    KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR

    Burdur'da iki gündür etkili olan kar yağışı etkisini sürdürürken, okulların tatil edildiği açıklandı. Burdur İl Özel İdaresi'ne bağlı 6 ekibin de kapanan 6 köy yolunu açma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Burdur Belediyesi ise sabah saatlerinden itibaren tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına başladı. Vatandaşlar da ellerine küreklerini alarak dükkanlarının önlerini temizledi. Bazı vatandaşlar arabalarındaki karları fırça yardımıyla temizlerken, park halindeki araçları kardan çıkaramayan araçlara yardım etti.







    Mobese'den kar manzaraları / Yorumları