Liderlerin ocak ayı performans tablosu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-17-2011 (12:36)   Son Mesaj: 02-17-2011 (12:36)    Cevap: 0    Gösterim: 779  

    02-17-2011

    Liderlerin ocak ayı performans tablosu

    Liderlerin ocak ayı performans tablosu


    Bugün Yazarı Ali Atıf Bir, köşesinde liderlerin etkinlik performansını gösteren bir tablo yayınladı. TNS'in Liderlerin Form Grafiği araştırmasına göre Erdoğan, ciddi bir düşüş yaşadı, Kılıçdaroğlu çıkışta... Listenin sürprizi ise...

    Bugün gazetesi Yazarı Ali Atıf Bir, köşesinde liderlerin etkinlik performansını gösteren bir tablo yayınladı. Bu tabloya göre Başbakan Erdoğan Ocak ayında ciddi bir düşüş yaşarken, Kılıçdaroğlu ise seçildiği günlerdeki popüleritesini yeniden yakalamış görünüyor. Listenin sürprizi ise Mustafa Sarıgül.
    TNS'in Liderlerin Form Grafiği araştırmasının Ocak 2011 sonuçlarına göre Erdoğan'ın formu Aralık ayına göre 7.7 puan düşmüş.

    Ocak ayında Erdoğan'ın etkinliği ciddi oranda azalırken Kılıçdaroğlu'nun formu ise 4.4 puan artmış. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanı olduğu dönemdeki puanına geri dönmesinde, Ocak ayında yaptığı ziyaretler etkili olmuş gibi görünüyor.

    Karizmatik liderler sıralamasında her zaman adı öne çıkan Musafa Sarıgül'ün tablodaki yeri ise MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önünde. Bahçeli yüzde 9.5, Sarıgül ise 10.4 puanda.







    Liderlerin ocak ayı performans tablosu Yorumları