Babasından çaldığı otomobille duvara tosladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-09-2011 (08:08)   Son Mesaj: 02-09-2011 (08:08)    Cevap: 0    Gösterim: 757  

    02-09-2011

    Babasından çaldığı otomobille duvara tosladı

    Babasından çaldığı otomobille duvara tosladı


    Sarıyer'de, polis kayıtlarında çalıntı olarak görülen otomobil, işçilerin yaşadığı eve çarptı. Çalıntı görünen aracının 14 yaşındaki oğlunun kullandığını gören baba iki kere yıkıldı.

    Kaza sonrası ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak ev savaş alanına döndü. Çalıntı görünen aracı, babasının yedek anahtarını çalan 14 yaşındaki çocuğun kullandığı öğrenildi.

    Olay, dün saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Okul Altı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polise 34 AK 2156 plakalı BMW marka otomobilin çalındığı ihbarı geldi. Polis söz konusu otomobili aramaya başladı. Bir süre sonra sözü edilen otomobilin bir evin duvarına ve bir araca çarptığı belirtildi. Polis ve itfaiye ekipleri kazanın meydana geldiği adrese sevk edildi. Polisin kayıtlarında olan otomobilin kaza yaptığı bilgisi üzerine olay yerine gelen sivil polisler, otomobilde bulunan 3 çocuğu gözaltına aldı. Kaza sonrası ağır hasar alan evde yaşayan 3 inşaat işçisi şans eseri zarar görmedi.

    Polisin incelemelerinde, çalıntı sanılan otomobilin aslında evin 14 yaşındaki çocuğu tarafından babasından habersiz alındığı ortaya çıktı. Çalıntı ihbarı veren otomobil sahibi Yakup Yıldır, otomobilin oğlu tarafından götürüldüğünü öğrenince şaşkına döndü.

    Kaza, mahalle sakinlerini de isyan ettirdi. Aracı hasar gören Turgut Ak, "Deprem oluyor gibi ses çıktı. Dışarı çıktığımız da bu manzara ile karşılaştık. Şans eseri işçilere bir şey olmadı. Otomobilde 13-;14 yaşlarında 3 çocuk vardı. Bu çocuklara otomobili kim veriyor anlamıyorum" diye konuştu.

    Kazadan yara almadan kurtulan işçiler ise, "Uyumak için yatağımıza yatmıştık. Büyük bir gürültü oldu. Önce deprem zannettik ancak dışarı çıkınca otomobil çarptığını öğrendik. Zarar görmediğimiz için şanslıyız" diye konuştu. Polis kaza mahallinde incelemelerde bulunarak olayla ilgili soruşturma başlattı.




    Babasından çaldığı otomobille duvara tosladı Yorumları