7 gündür kayıp olan kişiyi arama faaliyati durduruldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-04-2011 (15:04)   Son Mesaj: 02-04-2011 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    02-04-2011

    7 gündür kayıp olan kişiyi arama faaliyati durduruldu

    7 gündür kayıp olan kişiyi arama faaliyati durduruldu


    Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde 7 gün önce evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Yusuf Köktaş'ı arama çalışmaları, sonuç alınamayınca durduruldu.

    Göktepe Beldesi Belediye Başkanı Bayram Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada 7 gündür devam eden arama çalışmalarından bir sonuç alınamadığını söyledi.
    Kırsal alanda aranmayan yer kalmadığını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

    ''Arama çalışmalarına güvenlik güçleri, arama kurtarma ekipleri ve civarı iyi bilen vatandaşlarımız da katıldı. Çalışmalarda, eğitimli köpekler de kullanıldı. Bölgede hava şartları çok kötü. Kar kalınlığı yer yer yarım metreyi geçiyor. Bu şartlarda, bir insanın 7 gün açık havada kalma şansı yok. Hiçbir ize rastlanmadı. Kayıp şahıs, evinden ayrıldıktan sonra yoldan geçen herhangi bir araca binerek başka bir kente de gitmiş olabilir. Temennimiz böyle bir şey olması. Şu anda arama çalışmaları tamamen bitti. Yetkililer bir tutanak tutarak beldeden ayrıldılar. Bizler de hemşehrilerimizin yoğun şekilde ikamet ettiği Konya, İçel, Antalya illerine haber bıraktık.''

    29 Ocak 2011'de sabah saatlerinde Göktepe beldesindeki evinden ayrılan Yusuf Köktaş'ın (17) akşam eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirmiş, genç için kayıp başvurusunda bulunulmuş ve arama çalışmaları başlatılmıştı.




    7 gündür kayıp olan kişiyi arama faaliyati durduruldu Yorumları