Minibüs tırın önüne düştü: 11 ölü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (15:07)   Son Mesaj: 01-26-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 747  

    01-26-2011

    Minibüs tırın önüne düştü: 11 ölü

    Minibüs tırın önüne düştü: 11 ölü


    Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Beypazarı İlçesinde 11 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili 10 kişilik münibüse 14 kişinin bindirildiğini söyledi.

    Yüksel, sabah erken saatlerde minibüsün viraja aşırı süratle girerek şeridinden çıkıp karşı şeritten gelen TIR ile çarpıştığını belirtti.
    Vali Yüksel, Beypazarı'na gelerek Kaymakam Mustafa Kaya'dan olaya ilişkin bilgi aldı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yüksel, bugün trafik kural ve kaidelerine uyulmaması sonucu acı olan bir kazanın yaşandığını vurguladı. Sonuçların herkes için ağır bir durum ortaya çıkardığını dile getiren Yüksel, Mardinli kardeşlerinin acısını paylaştığını ifade etti.

    Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Yüksel, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulundu. 10 kişi kapasiteli minibüse 14 kişinin bindirildiğini anlatan Yüksel, şöyle konuştu: "Maalesef kapasitesinin üzerinde kişi alınmış.

    Sabah saatlerinde Beypazarı'na yerleşmiş ve çevre köylerinde tarım işçisi olarak çalışmaya giden vatandaşlarımızın içinde bulunduğu minibüs kaza yapmıştır.

    Minibüs, sabah erken saatlerinde viraja aşırı süratle girmesi sonucu kendi şeridinden çıkıp, karşı şeride geçerek TIR'ın önüne düşmüş.

    Minibüste bulunan 14 vatandaşımızdan 11'i hayatını kaybetti. 9'u olay yerinde, biri Beypazarı Devlet Hastanesi'nde, biri de Ankara'ya giderken yolca hayatını kaybetmiştir."

    Cenazelerin Mardin'e gönderilmesi için Ankara Valiliği olarak cenaze nakil araçları temin ettiklerini kaydeden Yüksel, Beypazarı'ndan Mardin'e gidecek akrabaları için ise 3 otobüs ayarlandığını ve bütün masrafların valilikçe karşılanacağını vurguladı.

    Daha sonra Vali Yüksel ile Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Beypazarı'nda yatan yaralıları ziyaret etti. Hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı dileyen Yüksel, acılarını paylaştıklarını belirterek gerekenlerin yapılacağını söyledi.

    Yaralıların durumlarının iyi olduğunu dile getiren Yüksel, geçmiş olsun dileklerini iletti.

    KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

    Trafik kazasında hayatını kaybeden 11 kişinin isimleri ise şöyle: Nurullah Eyebe , Hamdullah Eyebe , Hüseyin Eyebe , Yahya Eyebe , Keziban Eyebe , Veysi Çakar , Aysel Çakar , Evin Çakar , Menduh Ekinci , Neşe Ekinci , Cemile Ekinci.

    Kazada yaralanan 5 kişi önce Beypazarı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Durumu ağır ve hayati tehlikesi bulunan minibüs şoförü Nevtullah Ekinci ile Mahmut Ekinci Ankara'ya sevkedildi.

    Diğer yaralılar, Esat Ekinci, anneleri Ayşe Ekinci ve TIR şoförü İbrahim Karayel'in tedavileri devam ediyor.




    Minibüs tırın önüne düştü: 11 ölü Yorumları