71'lik Mason otelde öldü odadaki sır kadın kaçtı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-23-2011 (16:06)   Son Mesaj: 01-23-2011 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 1489  

    01-23-2011

    71'lik Mason otelde öldü odadaki sır kadın kaçtı

    71'lik Mason otelde öldü odadaki sır kadın kaçtı


    Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası üyesi Oktay Gürsel (71), Beyoğlu'nda 5 yıldızlı bir otelin odasında hayatını kaybetti. Kalp krizinden öldüğü ortaya çıkan Gürsel'in, polis kayıtlarına geçen ve otel görevlilerinin de gördüğü odadaki meçhul kadın ise kayıplara karıştı.

    Evli ve iki çocuk babası Oktay Gürsel, geçtiğimiz perşembe günü öğleden sonra meçhul bir kadın ile Beyoğlu'nda 5 yıldızlı bir otele gitti. Oktay Gürsel, otelin 410 numaralı odasını kiraladı. Çift odaya çıktıktan bir süre sonra resepsiyonu arayan kadın, Gürsel'in fenalaştığını ve acil yardım gerektiğini söyledi.
    Otel görevlileri ve otel doktoru hemen odaya koştu. Otele çağrılan 112 Acil Yardım ekipleri de 40 dakika boyunca Oktay Gürsel'e tıbbi müdahalede bulundu ama kurtarılamadı.

    Otel yetkililerinin ihbarıyla olay yerine Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü ekibi gitti. Polisin yaptığı incelemede çıplak vaziyette bulunan Oktay Gürsel'in ölümü şüpheli bulundu.

    71 yaşındaki Gürsel'in cesedi Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adli tabip, inceleme sonrası "Ölümü normal" raporu verince savcının talimatıyla cenaze aileye teslim edildi.

    Polis raporlarına geçen ve otel görevlilerinin verdiği bilgiye göre odaya çıkan meçhul kadının, Oktay Gürsel'e tıbbi müdahale sırasında kaçtığı anlaşıldı. Oğlu Can Gürsel'e teslim edilen para ve ziynet eşyalarının tamam olduğu, hırsızlık olmadığı da belirlendi.

    Oktay Gürsel'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda ailesi ve arkadaşları tarafından toprağa verildi. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası üyesi Oktay Gürsel, İstanbul Keresteciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'ydı.

    Habertürk




    71'lik Mason otelde öldü odadaki sır kadın kaçtı Yorumları