Ünlülerin medyumu gözaltına alındı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (19:04)   Son Mesaj: 01-22-2011 (19:04)    Cevap: 0    Gösterim: 840  

    01-22-2011

    Ünlülerin medyumu gözaltına alındı

    Ünlülerin medyumu gözaltına alındı


    Bakırköy'de, büyü bozma bahanesiyle bir kadını dolandırdığı öne sürülen medyum Mustafa K. dolandırıcılık suçundan gözaltına alındı.

    Asayiş Şube Müdürlüğü"nde sorgusu tamamlanan zanlı Bakırköy Adliyesi"ne sevk edildi. Mustafa K.'nın ünlü bir çok isime medyumluk yaptığı iddia ediliyor.
    İddiaya göre H.Ö.(37) isimli bir kadın Mustafa K."nın kendisinden büyü bozma bahanesiyle 8 bin TL ve 300 gram altın aldığını iddia ederek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı"na şikayette bulundu.

    Şikayet dilekçesini inceleyen savcılık hemen harekete geçti. Savcılık olayın araştırılması için emniyete talimat verdi.

    Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği"ne bağlı polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda Mustafa K. Güngören'deki ofisinde yakalanarak gözaltına aldı.

    Gözaltı sonrası ofiste yapılan aramalarda, çok sayıda büyü yapılmakta kullanılan malzeme ile Mustafa K.'nın ünlüler için değerlendirmeler yaptığı kağıtlar ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan Mustafa K, ifadesinde suçlamaları kabul etmezken, emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

    H.Ö. Mustafa K.'ya kişisel internet sitesi üzerinden ulaştığını ve yardım etmesi için kendisine toplam 8 bin TL ve 300 gram altın verdiğini söyledi.

    H.Ö., şikayet dilekçesinde şunları anlattı: "Özel ve iş hayatım ile ilgili sıkıntılarımı çözmesi için Mustafa K.'nın Güngören'de bulunan ofisine gittim.

    Sonra gömleğimi çıkarttırıp silkeledi. Silkelerken içinden Arapça yazılı bir kağıt düştü. Ben de büyü olduğunu ve İsrail'de kurban keserek büyüden kurtulabileceğimi söyledi.

    Birkaç gün sonra ise bir altın ve kazakla gitmemi istedi. Verdiğim altınları koyduğunu söylediği çantayı bana verdi ve kendisinden haber gelmeden açmamamı istedi.

    Evde çantayı açtım ama içerisinde altınlar yoktu. Bunu sorduğumda, çantayı açtığım için cinlerin kızdığını ve bu yüzden büyünün bozulmadığını söyledi.

    Ancak, 'Bunlara gerek yok bana bir el ver 7 kez beraber olalım, 40 gün içerisinde bir peri gelecek ve seni bütün dertlerden kurtaracak' dedi."




    Ünlülerin medyumu gözaltına alındı Yorumları