MHP'li Toskay: Hanımlarımızı organize edelim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (18:36)   Son Mesaj: 01-20-2011 (18:36)    Cevap: 0    Gösterim: 1004  

    01-20-2011

    MHP'li Toskay: Hanımlarımızı organize edelim

    MHP'li Toskay: Hanımlarımızı organize edelim


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, kadınların oylarını mutlaka almak istediklerini söyledi.

    Toskay, Aydın Milletvekili Recep Taner, Manisa Milletvekili Mustafa Enes, Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz ve partililerle birlikte Burdur'un Bucak ilçesinde parti teşkilatını ziyaret etti.
    Partililere seslenen Toskay, Ülkücülerin gerçek mekanının MHP olduğunu, kendisine Ülkücü diyen bazı kişilerin ise son dönemde AK Parti iktidarının yanında yer aldıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

    ''Bunlar Ülkücü olamaz. Ülkücünün mekanı MHP'dir. Ülkücü gibi gözüküp başka partilerin eteklerinde dolaşanların artık bu sıfatı kullanmalarına izin vermeyeceğiz. Bu kişiler Ülkücü gibi gözükmesinler, canları nereye istiyorlarsa gitsinler. AKP'den Ülkücü olur mu? Recep Tayyip Erdoğan ile kapalı kapılar arkasında anlaşacaksın, referandumda 'evet' diyeceksin, sonra da kendine Ülkücü diyeceksin. Türkiye'yi 2002'den bugünkü noktaya AKP getirmedi mi? Sen onunla nasıl bir arada olursun?''

    -KADIN OYLARI-

    Toskay, seçimlerde MHP'ye verilen oyların yüzde 70'inin erkeklere ait olduğunu da belirterek, partisinin kadınlardan yeterince oy alamadığını söyledi.

    Parti örgütlerine kadınlardan oy alınması yönünde çalışmaları artırmaları uyarısında bulunan Toskay, ''Türkiye nüfusunun yarısı erkek, yarısı bayan. Biz seçimlerde genelde erkek seçmenlerden oy alıyoruz. Kadınlarımızdan oy alamıyoruz. Bayan oylarına sahip olabilmemiz için hanımlarımızı organize etmemiz gerekiyor. Bayan oylarını mutlaka almamız gerekiyor'' diye konuştu.




    MHP'li Toskay: Hanımlarımızı organize edelim Yorumları