Özal'dan Zeybek'e 'çizgi' uyarısı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (18:34)   Son Mesaj: 01-19-2011 (18:34)    Cevap: 0    Gösterim: 556  

    01-19-2011

    Özal'dan Zeybek'e 'çizgi' uyarısı!

    Özal'dan Zeybek'e 'çizgi' uyarısı!


    DP eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özal, “DP’nin Cumhurbaşkanlarımız Turgut Özal ve Süleyman Demirel’in çizgisinin dışına kayıp kaymacağını ben de merak ediyorum. Çizgiden kayılırsa bizim de bağımız kopar” diye konuştu.

    Namık Kemal Zeybek"in Genel Başkan seçilmesinin ardından, 'eksen kayması' tartışmalarının da başladığı DP"de gözler istifalara çevrildi.
    DP eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özal, öncelikle yeni yönetimin hayırlı olması dileğinde bulundu. Öte yandan Zeybek"in ardından başlayan eksen kayması tartışımalarının da göz ardı edilemeyeceğini söyleyen Özal, Mesut Yılmaz"ın istifasını ise normal karşıladığını ifade etti. Özal, "Zeybek ile Sayın Yılmaz"ın aynı çizgide siyaset yapacaklarını düşünmüyordum" dedi.

    Kendisinin şu anda yeni yönetimi "dışarıdan" izlediğini, eksen kaymasını zamanın göstereceğini belirten Özal, "Herkese bir şans tanımak lazım elbette. Ancak DP"nin Cumhurbaşkanlarımız Özal ve Demirel"in çizgisinin dışına kayıp kaymacağını ben de merak ediyorum. Çizdiden kayılırsa bizim de bağımız kopar" diye konuştu.




    Özal'dan Zeybek'e 'çizgi' uyarısı! Yorumları