Erdoğan'ı protestoyu 5 saat önce duyduk   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (11:34)   Son Mesaj: 01-18-2011 (11:34)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    01-18-2011

    Erdoğan'ı protestoyu 5 saat önce duyduk

    Erdoğan'ı protestoyu 5 saat önce duyduk


    Erdoğan, TT Arena’daki protestoların organize olduğunu açıklamıştı. Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya, Erdoğan’ı doğrulayarak, taraftarın protesto edeceğini 5 saat öncesinden öğrendiklerini açıkladı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Galatasaray"ın yeni satayumu Türk Telekom Arena"nın açılışında protesto edilmesini "organize bir eylem" olarak nitelendirmişti.
    Erdoğan"ın bu tespitinin doğru olduğunu belirten Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya, açılış günü öğlen saat 02.00"da yaptıkları gündem toplantısında Erdoğan"ın protesto edileceği haberlerinin alındığının bilgisinin kendisine iletildiğini açıkladı.

    5 SAAT KALA HABERDARDIK

    Küçükkaya şunları kaydetti: Seyrantepe'dekİ stat açılışında yaşananlar centilmenliğe de kadirşinaslığa da aykırıydı, yakışmadı. Bir kere Galatasaray'ın kendi imkanlarıyla yapamadığı bir stat tamamıyla Başbakan'ın bütün ağırlığını koyması sonucu tamamlanabildi. Hakkını vermek lazım. Bu bakımdan protestoyu değil, alkışı hak ediyordu. Başbakan dün 'protestolar organizeydi' derken haklı. Açılış günü öğlen saat 2.00'de haber toplantımızda spordan sorumlu arkadaşlarımız gündemlerini anlatırken, 'Seyrantepe açılışını izliyoruz. Başbakan Erdoğan'ın protesto edileceği haberlerini aldık' bilgisini verdiler. Yani daha açılışa en az beş saat kala biz haberdardık.

    POLAT: KAPALININ SAĞI

    Öte yandan dün açılışta çıkan olayları değerlendiren Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arena'daki olayları 300-500 kişilik bir grubun çıkardığını söyledi. Polat, "U17 maçında çocukları dövüp, Servet'i protesto edenler, beni ıslıklayıp, Başbakan'ı protesto edenler Kapalı'nın sağında oturan 300-500 kişilik gruptur" diye konuştu




    Erdoğan'ı protestoyu 5 saat önce duyduk Yorumları