Paris Hilton-Ağaoğlu reklamı iptal   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-16-2011 (18:19)   Son Mesaj: 01-16-2011 (18:19)    Cevap: 0    Gösterim: 754  

    01-16-2011

    Paris Hilton-Ağaoğlu reklamı iptal

    Paris Hilton-Ağaoğlu reklamı iptal


    Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun Paris Hilton ile oynayacağı bir tekstil şirketinin reklam filmi bütçe sıkıntısı nedeniyle iptal oldu. Ağaoğlu’nun ‘Paris’ indirimli 1 milyon dolarlık ücreti fazla geldi.

    İbrahim Acar'ın haberi
    Kendi şirketinin reklam filmi sonrası oyunculuk teklifleri yağan Ağaoğlu Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu"nun Paris Hilton"la oynayacağı reklam filmi bütçe sıkıntısı nedeniyle iptal oldu. Ağaoğlu, büyük ilgi gören kendi şirketinin reklam filmi için 1 milyon dolar ücret aldığını belirterek oyunculuk ücretini açıklamıştı. Şirketinin reklam filmin başarısını üzerine bir tekstil şirketi, Ağaoğlu"nu dünyaca ünlü yıldız Paris Hilton"la birlikte kamera karşısına geçirmek istedi.

    Reklam filminin, istediği 1 milyon dolar yüksek bulunduğu için iptal edildiğini belirten Ağaoğlu "Paris Hilton"la birlikte çekilecek film, bütçe sıkıntısı nedeniyle iptal oldu. Ben bu parayı okul yaptırmak için istiyorum. Başka teklifler de var, ne kadar çok teklif gelirse, o kadar çok okul yaptıracağım" diye konuştu.

    EMAAR"DAN 5 MİLYON DOLAR İSTEDİ

    "Yaptım olazak" sloganı ile My Europe projesinin reklamında oynadıktan sonra 10 şirketten reklam teklifi geldiğini belirten Ağaoğlu, 10 teklif arasında kendisini en çok etkileyenin Paris Hilton ile aynı karede yer almaları için bir tekstil firmasından yapılan teklif olduğunu söylemişti. Paris Hilton ile aynı filmde rol almak için 1 milyon dolara razı olduğunu açıklayan Ağaoğlu "En az parayı bu şirketten istedim. Paris Hilton ile birlikte oynamamız gündemde. 1 milyon dolara razı oldum. Paris Hilton faktörü olduğu için indirim yaptım. Sonuçta hangi firmanın reklamında oynarsam oynayayım eğitim kazanacak. Kazanacağım parayla okul yaptırmayı sürdüreceğim" demişti.

    Ağaoğlu"nun en yüksek rakamı istediği şirket, dünyanın en yüksek binası Burj Halife"nin de yapımcısı olan Dubaili Emaar oldu. Türkiye"ye dört yıl önce giren ve Toskana Vadisi projesiyle ismini duyuran Emaar Türkiye"den 5 milyon dolar istediğini açıklayan Ağaoğlu "CEO Ozan Balaban, Libadiye"deki yeni projelerinin reklam filminde oynamamı teklif etti. Ben de "5 milyon dolar öderseniz, neden olmasın" dedim" diye konuştu. Sinpaş ve Fi-Yapı"dan da teklif alan Ağaoğlu, Sinpaş"tan 2 milyon dolar isterken, Fi-Yapı"dan ise 3 milyon dolar istedi.

    STAR GAZETESİ




    Paris Hilton-Ağaoğlu reklamı iptal Yorumları