Arıtman: Türkiye, İslam Cumhuriyeti oluyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-13-2011 (15:38)   Son Mesaj: 01-13-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    01-13-2011

    Arıtman: Türkiye, İslam Cumhuriyeti oluyor

    Arıtman: Türkiye, İslam Cumhuriyeti oluyor


    CHP İzmir Milletvekili Canan Aritman, “Türkiye doludizgin totaliter bir İslam Cumhuriyeti olmaya doğru gidiyor. Laik-demokratik Cumhuriyete el-Fatiha” dedi.

    Yazılı bir açıklama yapan CHP İzmir Milletvekili Canan Aritman, AKP"yi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ı, şu sözlerle eleştirdi:
    "Önce "sanatın içine tükürme" şimdi de "heykel yıkma" emri. TV dizilerine ihtar. Başbakan"a kanal kapatma yetkisi. İçki yasakları. Önce "ulemaya danışılsın" şimdi de "mecelle der ki" diyen bir Başbakan. Laik bir ülke Başbakanı"nın bir Arap ülkesinden "en iyi Müslüman" ödülü alması. Nereye gittiğimiz aşikar değil mi? Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Türkiye doludizgin totaliter bir İslam Cumhuriyeti olmaya doğru gidiyor. Laik-demokratik Cumhuriyete el-Fatiha. 1,5 milyarlık İslam coğrafyasının tek laik ülkesi radikal İslam"ın öncüsü ve lideri olmaya aday.




    Arıtman: Türkiye, İslam Cumhuriyeti oluyor Yorumları