ÜlkeTV'de Şivan Perver sürprizi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (18:14)   Son Mesaj: 01-04-2011 (18:14)    Cevap: 0    Gösterim: 575  

    01-04-2011

    ÜlkeTV'de Şivan Perver sürprizi

    ÜlkeTV'de Şivan Perver sürprizi


    Ülke TV'de dün akşam Gazeteci Milleti adıyla yeni bir program başladı. Haber 7 yazarı Mehmet Acet’in moderatörlüğünü yaptığı programa katılan gazetecileri ve izleyicileri bir sürpriz bekliyordu. İşte o görüntüler;



    Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet"in moderatörlüğünü yaptığı programa, Zaman Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Mustafa Ünal, TV 8 Ankara Haber Koordinatörü-Gazeteci İsmet Demirdöğen (programın daimi konukları) ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir katıldı.

    Programın ilk bölümünde gazeteciler 2010 yılının değerlendirmesini yaptılar.

    İlerleyen bölümlerde ise izleyenleri bir sürpriz bekliyordu. Cumhurbaşkanı Gül"ün Diyarbakır gezisi ve bu geziden çıkan "birleştirici" mesajlar konuşulduktan sonra Şivan Perver"in "Yemen Türküsü" ekranlara geldi.
    Gazeteciler programın son bölümünde siyasi partilerin seçim hazırlıklarını, CHP"nin kürt sorunu ile ilgili yapmaya çalıştığı açılımı konuşarak ilk programı tamamladılar.

    Gazeteci Milleti, bundan böyle her Pazartesi 21"30"da Ülke tv ekranlarında yayınlanacak.
    Mehmet Acet, Mustafa Ünal ve İsmet Demirdöğen dördüncü gazeteciyi de aralarına alarak gündemi değerlendirecekler.




    ÜlkeTV'de Şivan Perver sürprizi Yorumları