Kadınların saçları 'Noel Baba'ya emanet   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (19:56)   Son Mesaj: 12-31-2010 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 879  

    12-31-2010

    Kadınların saçları 'Noel Baba'ya emanet

    Kadınların saçları 'Noel Baba'ya emanet


    Sivas'ta bir kadın kuaförü, yılbaşı dolayısıyla müşterilerine ''Noel Baba'' kıyafetiyle hizmet veriyor.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kent merkezinde faaliyet gösteren bir bayan kuaföründe çalışan Ümit Olgaç (18), yılbaşı dolayısıyla müşterilerine ''Noel Baba'' kıyafetiyle hizmet sunuyor. Rengarenk ışıklarla süslenen işyerine gelen müşteriler, ''Noel Baba'' kostümlü Olgaç'ı görünce ilk anda şaşkınlık yaşıyor.
    Kostümü ve sempatik tavırlarıyla dikkati çeken Olgaç, kadın müşterilerinin saç bakımlarını yapıyor. Saç kesip tarayan Olgaç, müşteriler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

    Olgaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıldır kuaförlük mesleğiyle uğraştığını belirterek, ''Müşterilerimiz yılbaşında kendilerini iyi hissetsinler, bir değişiklik olsun diye bu uygulamayı yaptık. Yeni yılda bir farklılık oluşturmak istedik. Müşterilerimiz memnun, yılbaşına özel çelişimiz de var'' dedi.

    Müşteriler de ilk gördüklerinde şaşırdıklarını ancak Noel Baba kıyafetli birine saç yaptırmanın güzel bir şey olduğunu ifade etti.




    Kadınların saçları 'Noel Baba'ya emanet Yorumları