G.Saray, Arjantinli yıldızda sona yaklaştı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (18:34)   Son Mesaj: 12-31-2010 (18:34)    Cevap: 0    Gösterim: 637  

    12-31-2010

    G.Saray, Arjantinli yıldızda sona yaklaştı

    G.Saray, Arjantinli yıldızda sona yaklaştı


    Kötü geçen ilk yarının ardından kadrosunu güçlendirmek ve Türk Telekom Arena’ya iddialı bir takımla gitmek için kolları sıvayan Galatasaray, Old Boys kulübünde forma giyen Formica’da sona geldi.

    Galatasaray devre arasındaki ilk transferine Arjantinli golcü Mauro Formica"yı alarak başlıyor.

    Kötü geçen ilk yarının ardından kadrosunu güçlendirmek ve Türk Telekom Arena"ya iddialı bir takımla gitmek için kolları sıvayan Galatasaray, Arjantin"in Newell"s Old Boys kulübünde forma giyen Formica"yı renklerine bağlamak için çok önemli adımlar attı.

    Sportif Direktör Adnan Sezgin gizlice gittiği Arjantin"in başkenti Buenos Aires"te, Newell"s Old Boys"lu yöneticilerle pazarlığa oturduğu ve Newell"s Old Boys"un, genç forvet için bonservis bedeli olarak istediği 4 milyon euroyu kabul ettiği belirtildi.

    İki kulüp arasındaki tek sorunun Arjantin ekibinin yaklaşık 750 bin euro tutan vergileri de Galatasaray"ın ödemesini istemesinden kaynaklandığı, Adnan Sezgin"in, Newell"s Old Boys"lu yönetici Jorge Riccobelli ile yapılan görüşmede bu konuda anlaşma zemnin aradığı ve anlaşmanın kısa süre içinde resmen açıklanacağı ifade edildi.

    Galatasaray, Mauro Formica ile yıllık 2 milyon dolar karşılığında anlaştı. Bir kaç gün içinde Adnan Sezgin tarafından İstanbul"a getirilecek olan Arjantinli golcünün 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.




    G.Saray, Arjantinli yıldızda sona yaklaştı Yorumları