Cinayeti süpürge sapı aydınlattı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (17:08)   Son Mesaj: 12-31-2010 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 763  

    12-31-2010

    Cinayeti süpürge sapı aydınlattı

    Cinayeti süpürge sapı aydınlattı


    Adana'da bir cinayet ilginç bir detay sayesinde aydınlatıldı. Öldürülen şahsın eşi ve sevgilisi cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

    Adana'da tetikçi tutularak öldürülmek istenen ancak daha sonra boğularak öldürülmüş halde bulunan kişinin karısıyla sevgilisi cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, yasak aşk yaşamaya başlayan ve Gülşen K. (39) ile Asaf Ş. (45), kadının eşi Halit K.'yi öldürtmek için tetikçi Ramazan T. ile 100 bin lira karşılığında anlaştı.
    Paranın 20 bin lirasını peşin alan Ramazan T., 4 Mart 2010 tarihinde Halit K.'nin kullandığı 01 TH 806 plakalı aracı, 25 Haziran 2010 tarihinde de Halit K.'nin Namık Kemal Mahallesi'ndeki ev yerine yanlışlıkla komşusunun evini kurşunladı. Her iki olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis, birbiriyle bağlantılı bulunan olayı aydınlatmak için soruşturmayı derinleştirdi.

    İhbar üzerine Ramazan T. ile yanındaki arkadaşı Beycan Z.'yi (36) gözaltına alan polis, Beycan Z.'nin evinde biri pompalı olmak üzere iki silah ele geçirdi. Gözaltına alınan Ramazan T., ifadesinde Asaf Ş. ile Gülşen K. tarafından Halit K.'yi öldürmek için kiralık tutulduğunu söyledi.

    Bunun üzerine harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri Gülşen K. ile sevgilisi Asaf Ş.'yi gözaltına aldı. Asaf Ş.'nin evinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ile bir adet pompalı tüfek bulundu. İki sevgili emniyette haklarındaki suçlamaları kabul etmezken Ramazan T.'yi tanımadıklarını iddia etti.

    Gülşen K., Asaf Ş. ile iş dolayısıyla bir yıl önce tanıştığını, aralarında arkadaşlıktan öte hiçbir şey yaşanmadığını söyledi. Halit K. de karısının böyle bir suç işleyeceğine inanmadığını belirtirken, "Olamaz böyle bir şey. Birbirimizi seviyoruz.

    Karım bunu bana yapmaz" demişti. Sorgusu süren biri kadın 4 kişi, "Tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs, azmettirmek ve ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından adliyeye sevk edildikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Yüksek tansiyon hastası olan Halit K.'nin cansız bedeni dün Tellidere Mahallesi 72191 Sokak'taki Rahime Uluğ Apartmanı 6. kattaki dairesindeki evinde, çocukları tarafından bulundu.

    İlk belirlemede odada kanepe üzerinde yatan Halit K.'nin tansiyona dayalı rahatsızlığından dolayı ölmüş olabileceği öne sürüldü. Cumhuriyet savcısıyla birlikte olay yerine gelen adli tıp doktoru, cesedin yüzünde ve boğaz kısmında darp izlerine rastlayınca otopsi yapılmasını istedi.

    Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiye göre, Halit K.'nin dövüldükten sonra boğazı elle sıkılarak öldürüldüğü anlaşıldı.

    Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlısı olarak Halit K.'nin eşi Gülşen K ile olay yerindeki elektrik süpürgesi sapında parmak izine rastlanan sevgilisi Asaf Ş'yi gözaltına aldı. Emniyette sorgulamaları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.




    Cinayeti süpürge sapı aydınlattı Yorumları