Kendisini vuran kişiyi ve arkadaşını öldürdü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (16:07)   Son Mesaj: 12-31-2010 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

    12-31-2010

    Kendisini vuran kişiyi ve arkadaşını öldürdü

    Kendisini vuran kişiyi ve arkadaşını öldürdü


    Antalya'nın Serik ilçesinde, işyerinde kendisini ayağından vuran kişinin elinden pompalı tüfeği alan market sahibi, bu kişiyi ve yanındaki arkadaşını öldürdü.

    Alınan bilgiye göre, Abdurrahmanlar beldesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki markete gelen ve alkollü oldukları öne sürülen Mehmet Sağıroğlu (36) ile Seyhan Şimşek (41) market sahibi Mehmet B. ile (44) tartışmaya başladı.
    Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Sağıroğlu otomobilindeki pompalı tüfek ile market sahibi Mehmet B'nin ayaklarına ateş etti. Çıkan boğuşmada Mehmet B, elindeki pompalı tüfeği alarak, Mehmet Sağıroğlu ile Seyhan Şimşek'e ateş etti.

    Sağıroğlu ve Şimşek olay yerinde öldü. Ayağından yaralanan Mehmet B, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

    Market sahibi B'nin dükkanından bir süre önce yapılan hırsızlıkla ilgili ölen kişileri suçladığı, tartışmanın bu yüzden başladığı öne sürüldü.

    Jandarma olayla ilgili soruşturmaya başladı.




    Kendisini vuran kişiyi ve arkadaşını öldürdü Yorumları