Oyun oynayan çocuklar bebek cesedi buldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (15:08)   Son Mesaj: 12-31-2010 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 714  

    12-31-2010

    Oyun oynayan çocuklar bebek cesedi buldu

    Oyun oynayan çocuklar bebek cesedi buldu


    Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, tahliye kanalına balık tutmaya giden bir grup çocuk, burada oyun oynarken yumuşak toprağı farkeden çocuklar kazıya başladı. Çocuklar toprağa gömülü bebek cesedi buldu.

    Alınan bilgiye göre, Akçakale-Ceylanpınar yolu Öncül köyü yakınlarından geçen tahliye kanalına balık tutmaya giden bir grup çocuk, burada oyun oynarken çocuklardan bir tanesinin ayağı yumuşak bir toprak zemine batınca, çocuklar söz konusu alanı kazmaya başladı.
    Çukurda bir bebek cesedi görünce korkarak olay yerinden uzaklaşan çocukların haber vermesiyle olay yerine giden jandarma ekipleri, Akçakale Devlet Hastanesi yazısı bulunan bir çarşafa sarılı cesedi çıkararak, hastaneye götürdü.

    Hastanede yapılan ilk incelemede, 3-5 gün önce dünyaya geldiği tahmin edilen ve 7 aylık doğduğu belirlenen kız bebeğin cesedi, buradaki otopsinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.




    Oyun oynayan çocuklar bebek cesedi buldu Yorumları