MHP İzmir İl Başkanı istifa etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (14:34)   Son Mesaj: 12-31-2010 (14:34)    Cevap: 0    Gösterim: 861  

    12-31-2010

    MHP İzmir İl Başkanı istifa etti

    MHP İzmir İl Başkanı istifa etti


    MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, genel seçimler öncesinde milletvekili aday adayı olmak amacıyla görevinden istifa etti.

    Partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Dervişoğlu, kendisiyle birlikte 12 il yöneticisi ve bir ilçe yöneticisinin genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.
    Dervişoğlu, hem kendisinin, hem de aday adayı olacak 13 arkadaşının milletvekili aday listesinde sıra beklentisinin bulunmadığını belirterek, ''Taahhüt ediyoruz ki, sıralama nasıl olursa olsun, seçiliriz ya da seçilemeyiz, önemli değil. Önemli olan MHP'nin tek başına iktidarıdır'' dedi.

    Boşalan il başkanlığı görevi için MHP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'in İzmir'e gelerek partililerle yapacağı değerlendirmeler neticesinde bir ismin belirleneceğini kaydeden Dervişoğlu, bunun yakın bir takvim içinde gerçekleşeceğini söyledi.




    MHP İzmir İl Başkanı istifa etti Yorumları