İzmir EXPO adaylığına hazır   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (15:21)   Son Mesaj: 12-31-2010 (15:21)    Cevap: 0    Gösterim: 672  

    12-31-2010

    İzmir EXPO adaylığına hazır

    İzmir EXPO adaylığına hazır


    İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir'in, EXPO adaylığı konusunda hazırlıklı olduğunu ve bu işe çok emek verdiğini belirtti.

    Vali Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve resmi kurum yöneticilerinin de katıldığı Valilik personeliyle yeni yıl kutlamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    İzmir'in EXPO 2020 adaylığını değerlendiren Cahit Kıraç, konuyla ilgili toplantılar yapacaklarını söyledi.

    İzmir'in EXPO adaylığı konusunda hazırlıklı olduğunu, deneyimleri bulunduğunu anlatan Cahit Kıraç, ''İzmir bu işe çok emek verdi. EXPO 2015'i kaybettiğimiz gün EXPO süreci devam ediyordu'' diye konuştu.

    İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün (İZDOB) kullandığı, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait eski Konak Yaprak Tütün İşletme binasının tahliye edilmesine ilişkin süreci de değerlendiren Cahit Kıraç, konuyu hep birlikte çözme gayretinde olduklarını dile getirdi.

    İZDOB Genel Müdürü ile görüştüğünü ifade eden Kıraç, İzmir'de güzel şeylerin olmasını istediklerini, İZDOB'dan, kullandığı binayla ilgili kira süresini uzatma talebi gelirse değerlendireceklerini ifade etti.

    Cahit Kıraç, 2011 yılının Türkiye'ye ve İzmir'e, sağlık, mutluluk, huzur ve güzellikler getirmesini diledi.




    İzmir EXPO adaylığına hazır Yorumları