Yeni yılda ücretsiz fidan dağıtacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (14:23)   Son Mesaj: 12-31-2010 (14:23)    Cevap: 0    Gösterim: 802  

    12-31-2010

    Yeni yılda ücretsiz fidan dağıtacak

    Yeni yılda ücretsiz fidan dağıtacak


    Çevre ve Orman Bakanlığı yılın son gününde ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştireceklerini açıkladı. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 81 il müdürlüğüne ücretsiz fidan dağıtımı talimatı verildiğini söyledi.

    Çevre ve Orman Bakanlığı yılın son gününde ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştireceklerini açıkladı. Bakan Veysel Eroğlu "2011 yılına fidan dikerek girelim" çağrısında bulunurken, 81 il müdürlüğüne ücretsiz fidan dağıtımı talimatı verildi.
    Bakanlıktan yapılan açıklamada 2011 yılının Birleşmiş Milletler tarafından 'Ormancılık Yılı' olarak belirlendiğine dikkat çekildi. Bu nedenle Bakanlığın 2010 yılının son gününde ücretsiz fidan dağıtarak bu etkinliğe destek vereceği açıklandı. Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2011 yılına fidan dikerek girelim" çağrısında bulunurken, AĞaçlandırma Genel Müdürlüğü ve 81 Çevre Orman İl Müdürlüğü'ne fidan dağıtımı hususunda talimat gönderdi.

    Açıklamada, "Özellikle fidan üretim merkezlerinin yer aldığı illerde vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı yapılacaktır. Bu çerçevede İl Müdürlüklerimiz vatandaşlarımızın yoğun olduğu merkezlerde fidan dağıtımı işlemini gerçekleştirmekedir" denildi.(ANKA)




    Yeni yılda ücretsiz fidan dağıtacak Yorumları