İliksiz'e göre Haber 7, yedi direkli bir çadır   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (14:16)   Son Mesaj: 12-31-2010 (14:16)    Cevap: 0    Gösterim: 715  

    12-31-2010

    İliksiz'e göre Haber 7, yedi direkli bir çadır

    İliksiz'e göre Haber 7, yedi direkli bir çadır


    Moral FM’de Oktay Mahşer’in sunduğu Basında Bugün programına konuk olan Yaşar İliksiz, Yayın Yönetmeni olduğu Haber 7'yi yedi direkli çadıra benzetti.

    Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz, Moral FM"de Oktay Mahşer"in sunduğu Basında Bugün programına konuk oldu. Yaşar İliksiz, Haber 7"nin yüzünün değişeceği müjdesini vererek yozlaşmadan daha da çok büyümeyi hedeflediklerini vurguladı.
    Haber7 "yi yedi direkli bir çadıra benzettiğini söyleyen İliksiz, "Bu çadırın altında çok çeşit insanlar var. Haber 7 burada ortak paydadır. Hem herkesin istediğinin olduğu hem de kimseyi incitmeden bu çizgiyi sürdürmek istiyoruz. Bu çadırın altında toplanan ortak paydayı oluşturuyoruz. " diye konuştu. "Haber 7 tecrübe paylaşımı konusunda cimri mi yoksa cömert mi?" sorusuna İliksiz, şöyle cevap verdi: "Haber 7 artık bir okul olma yolunda ilerliyor. "Bu ekolu biz nasıl devam ettiririz" diye bize geliyorlar. Bu konuda biz her siteye elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz. Bir faydamız dokunursa bundan mutlu oluruz. Çünkü çoğalmamızın bize faydalı olacağını düşünüyoruz. Rakibimiz olur, diye de endişe duymuyoruz. Biz rakip yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. "

    Haberin devamını okumak için tıklayınız





    İliksiz'e göre Haber 7, yedi direkli bir çadır Yorumları