Cinayet zanlısı amca katliamı anlattı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (13:08)   Son Mesaj: 12-31-2010 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 648  

    12-31-2010

    Cinayet zanlısı amca katliamı anlattı

    Cinayet zanlısı amca katliamı anlattı


    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kardeşi ve ailesinden oluşan 4 kişiyi katleden zanlı sorgusunun ardından adliyeye gönderildi. Y.Y. cinayeti yatsı namazını kıldıktan sonra işlediğini anlattı. Y.Y.'den kanlı katliam itirafları:

    Akyazı İlçesi Batakköy Mahallesinde alacak verecek meselesi ve miras yüzünden tartıştığı kardeşi Erol Yıldız (46), eşi Hanife Yıldız (45) ve yeğenleri Özlem Yıldız (20) ile Elif Yıldız'ı (10) tabanca ile öldürdükten sonra Hollanda'ya gitmek üzere iken İstanbul Sabiha Gökçen Havalanında yakalanan Y.Y.'nin (53) Sakarya Emniyet Müdürlüğünde sorgusu tamamlandı.
    Polise verdiği ifadede pişman olmadığı ve kendisine sorulan soruları soğuk kanlı bir şekilde cevapladığı ve 3 kez hacca gittiği öğrenilen zanlı Y.Y. cinayeti yatsı namazını kıldıktan sonra işlediğini anlattı.

    Namazın ardından gece kardeşinin evine gittiğini ve evde kardeşinin eşi Hanife Yıldız tarafından karşılanan Y.Y konuşmak üzere Erol Yıldız'ı eve çağırttı. Kardeşine üzerinde 7 Bin Avro yazan senedi imzalattıktan sonra miras yüzünden tartışan Y.Y tartışma sırasında kardeşi Erol Yıldız'ın imzaladığı senedi buruşturup atmasıyla sinirlenerek cinayeti işlediğini itiraf etti.

    Erol Yıldız ve eşi Hanife Yıldız'ı oturma odasında, çocuklar Özlem ve Elif Yıldız'ı da yatak odasında katlettikten sonra Hollanda'da bulunan eşini arayarak Hollanda için uçak bileti aldırdığı öğrenilen katil zanlısı uçak biletlerini aldırdıktan sonra Kocaeli'den bir istasyondan satın aldığı 10 TL tutarındaki benzinle evi yakmaya çalıştığını da polise anlattı.

    Katil zanlısı Y.Y silahını ise Kocaeli Derince İlçesi Çınar Mahallesinde bulunan kendisine ait eve sakladığını itiraf etti. Silahı evine sakladıktan sonra Hollanda'ya gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanına gittiğini anlatan Y.Y, sorgusunun ardından geniş güvenlik önlemleri altında Akyazı Adliyesine götürüldü.




    Cinayet zanlısı amca katliamı anlattı Yorumları