Kumayı reddeden kadına koca işkencesi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (11:08)   Son Mesaj: 12-31-2010 (11:08)    Cevap: 0    Gösterim: 670  

    12-31-2010

    Kumayı reddeden kadına koca işkencesi

    Kumayı reddeden kadına koca işkencesi


    Adana'da üzerine kuma getirilmesini kabul etmeyen kadın, gece yarısı kocası tarafından rehin alınarak feci şekilde dövüldü. Polislerin müdahalesiyle kocasının elinden kurtulan kadının yüzünde bıçak kesiklerinin olduğu görüldü.

    Edinilen bilgilere göre olay, Tellidere Mahallesi 72042. Sokakta bulunan bir evde gece yarısı meydana geldi. İddiaya göre, terzilik yapan İlyas Ş. (51) karısı Saniye Ş'ye (45) üzerine kuma getireceğini söylemesi üzerine karı koca arasında tartışma başladı.
    Tartışmanın büyümesi üzerine duruma müdahale etmek isteyen kızı Gülay Ş. (15) evlerine kuma geleceğini öğrenince bu duruma karşı çıktı. Kuma tartışmasının büyümesi üzerine sinirlenen İlyas Ş. önce karısını ve kızını dövmeye başladı. Sesleri duyan komşuları durumu polise bildirdi. Eşinin yüzüne bıçakla zarar veren adam olay yerine gelen polislerin ikna çabalarına karşı bir saat direnerek karısını ve kızını rehin aldı. Kapıyı çilingir yardımıyla açan polisler kısa süren arbedenin ardından biber gazı kullanarak zanlıyı etkisiz hale getirdi.

    Genç kız ve annesi olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken polis tarafında gözaltına alınan İlyas Ş. ise Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü. Genç kız ambulansa binerken, başka bir kadın olduğunu ve kabul etmedikleri için babalarının bunu yaptığını ifade etti. İlyas Ş. ise adli tıbba götürülürken kızının yalan söylediğini ifade ederek "Bana saygısızlık yaptılar, kuma getirmedim, rehinde almadım ispatlasınlar" şeklinde konuştu.

    Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.




    Kumayı reddeden kadına koca işkencesi Yorumları