Hırsız ev sahibi kadını boğarak öldürdü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (00:06)   Son Mesaj: 12-31-2010 (00:06)    Cevap: 0    Gösterim: 841  

    12-31-2010

    Hırsız ev sahibi kadını boğarak öldürdü

    Hırsız ev sahibi kadını boğarak öldürdü


    Gaziosmanpaşa'da bir eve giren hırsız, ev sahibi Fatma Yıldız (55) ile karşı karşıya gelince, Yıldız'ın kafasına sert bir cisimle vurduktan sonra boğup öldürdü.

    Otomobil satın almak için biriktirilen yaklaşık 40 bin TL değerinde döviz, para ve altını çalan hırsız olay yerinden kaçtı. Gerçek, Fatma Yıldız'ın eşi Fuat Yıldız'ın eve girmek istemesiyle ortaya çıktı.
    Olay Küçükköy Gaziosmanpaşa Caddesi No:153 Daire 1'de meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde semt pazarından dönen Fatma Yıldız, kapıyı açtığında dairenin arka tarafından eve giren hırsız ile karşılaştı. Bir anda ev sahibini karşısında görüp paniğe kapılan hırsız, Yıldız'ın kafasına vazo ile vurduktan sonra kadını boğdu. Otomobil satın almak için biriktirilen yaklaşık 40 bin TL değerindeki bir miktar altın, dolar ve 5 bin TL'yi çalan hırsız, kapıyı kapatıp olay yerinden kaçtı.

    Olaydan bir süre sonra eve gelen Fatma Yıldız'ın eşi Fuat Yıldız kapıyı açamayınca, alt komşudan yardım alıp eve girdi. Eşini yerde kanlar içerisinde bulan Fuat Yıldız komşularının araçlarıyla Fatma Yıldız'ı Özel Bilge Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

    Olay yerine gelen polis ekipleri apartmanın önüne güvenlik şeridi çekti. Delil toplayan olay yeri inceleme ekipleri çevrede ve olay yerinde incelemelerde bulundu.

    Fuat Yıldız'ın eve girememesi üzerine kendisinden yardım istediğini ve yandaki binadan eve girdiklerini belirten olayın gerçekleştiği evin altında çalışan bir personel, "Eve girdiğimizde Fatma Yıldız yerde yatıyordu. Nabzını kontrol ettiğimde, nabzı atmıyordu. Yaralıyı benim arabamla hastaneye kaldırdık. Ama hayatını kaybetti." dedi.

    Baba Fuat Yıldız'ın ifadesini alan polis ekiplerinin konuyla ilgili detaylı incelemesi sürüyor.




    Hırsız ev sahibi kadını boğarak öldürdü Yorumları