Alkollü sürücü evin bahçesine uçtu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (22:08)   Son Mesaj: 12-30-2010 (22:08)    Cevap: 0    Gösterim: 815  

    12-30-2010

    Alkollü sürücü evin bahçesine uçtu

    Alkollü sürücü evin bahçesine uçtu


    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü virajı alamayınca bir evin bahçesine uçtu.

    Kaza, Devrişpaşa mahallesi Nato yolunda meydana geldi. Şehir merkezinden Andırın istikametine seyir halinde olan M.B. yönetimindeki 80 KJ 405 plakalı otomobil virajı alamayarak önce kaldırıma çıktı sonra Hasım Küçükpala'ya ait evin bahçesine uçtu.
    Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan M.B. kazanın şokunu bir süre üzerinden atamadı. Olay yerine gelen trafik ekipleri yaptığı kontrolde sürücünün alkollü ve ehliyetsiz olduğunu tespit etti.

    Aracın uçtuğu bahçenin hemen yanında ikamet eden Hanifi Kılıç bu yolda çok kaza olduğunu, virajın hatalı yapıldığını iddia etti. Kılıç ayrıca 36 yıldır ikamet ettiği evine bugüne kadar 8 kez otomobil uçtuğunu söyleyerek "Her an araç üstümüze uçabilir diye korkudan evimizin önünde demirden korkuluk yaptırdık. Bu güne kadar 8 kez değişik tarihlerde evimizin bahçesine otomobil uçtu. Çok şükür canımıza bir zarar gelmedi ama, bu viraja bir çare bulunsa çok iyi olur." dedi.




    Alkollü sürücü evin bahçesine uçtu Yorumları