PlayStation 3 artık yazılımla hack'leniyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-30-2010 (18:41)   Son Mesaj: 12-30-2010 (18:41)    Cevap: 0    Gösterim: 659  

    12-30-2010

    PlayStation 3 artık yazılımla hack'leniyor

    PlayStation 3 artık yazılımla hack'leniyor
    Bilindiği üzere geçtiğimiz yaz, USB üzerinden hack'lenen PlayStation 3, korsanlığa açık hale gelmişti. Sony'nin oyun konsolu bu kez USB'ye gerek olmadan kırıldı!

    Berlin'de gerçekleştirilen Chaos Communication Congress'de, Sony'nin fenomen haline gelen oyun konsolu PlayStation 3'ün yeni bir yöntemle hack'lendiği açıklandı! (PlayStation 3 Artık Korsanlığa Açık)
    Daha önce, USB şeklinde tasarlanmış özel bir çip sayesinde hack'lenen konsol, bu kez hiçbir ekstra aparat olmadan korsanlığa açık hale getirildi.



    Nasıl Hack'lendi?

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, V3.55 üzerinden artık PlayStation 3'e ulaşmak ve hack'lemek mümkün. Kongrede, bundan sonra yayınlanacak güncellemelerde de bu açığın giderilmeyeceği belirtildi.

    Sony'nin bu problemin üstesinden gelmesinin çok zor olduğunu savunan konuşmacılar, hack işleminin cihazdaki kullanıcı verileriyle gerçekleştirildiğini öne sürdü...

    PlayStation 3'ün hack'lenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

    (ShiftDelete.Net)




    PlayStation 3 artık yazılımla hack'leniyor Yorumları