2. Abdülhamit'in sağlık durumu iyi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (17:58)   Son Mesaj: 12-30-2010 (17:58)    Cevap: 0    Gösterim: 928  

    12-30-2010

    2. Abdülhamit'in sağlık durumu iyi

    2. Abdülhamit'in sağlık durumu iyi


    Sultan 2. Abdülhamit'in torunu Harun Osmanoğlu, daha iyi olduğunu belirterek, yavaş yavaş kendisini toparladığını belirtti.

    Nefes darlığı, kola ve sırta yayılan göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve geçirdiği ameliyat sonrası iki gündür bulunduğu yoğun bakımdan çıkarılan Sultan 2. Abdülhamit'in torunu Harun Osmanoğlu, daha iyi olduğunu belirterek, yavaş yavaş kendisini toparladığını belirtti.
    Bahçelievler Medicalpark Hastanesindeki ameliyattan sonra normal odaya alınarak müşahede altında tutulan Osmanoğlu, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir ameliyat geçirdiğini ve sağlığının şu anda daha iyi olduğunu belirterek, ''Kalp ameliyatı sonuçta zordu. Dört saat süren ameliyat sırasında elimden ve bacağından dört damar aldılar. Şimdi iyiyim. Yavaş yavaş kendimi toparlıyorum'' diye konuştu.

    Ameliyatı gerçekleştiren Medicalpark Kalp ve Damar Cerrahisi Direktörü Doç. Dr. Barbaros Kınoğlu ile ameliyat öncesi ve sonrası hastaneyi arayarak durumunu soran herkese teşekkürlerini ileten Osmanoğlu, ''Ben ameliyattan çıkıp gözümü açtıktan sonra kim aradı, kim sordu, kim geldi, kim gitti diye sordum. Cumhurbaşkanı, Başbakan aramış. Sağlık Bakanı sürekli arayıp durumum hakkında bilgi almış. Herkesten Allah razı olsun'' dedi.

    Harun Osmanoğlu'nun oğlu Kayıhan Osmanoğlu da babasının durumunu merak edip arayan başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere herkese teşekkür ederek, ''Babamın sağlığı eskisinden daha iyi. Babam için yeni bir yaş diyebiliriz'' diye konuştu.

    Babasının, aileleri ve aynı zamanda Türkiye'deki hanedan üyelerinin de reisi olduğunu ifade eden Osmanoğlu, sağlık durumundaki iyi gelişme için çok mutlu olduklarını söyledi.

    Osmanoğlu, babasının ameliyatla dört damarının değiştiğini ve şu anda nefes alışı ve yürüyüşü ile tansiyonunun çok iyi olduğunu ifade ederek, ''Şu anki duruma baktığımızda hepimiz çok mutluyuz. Doktor, böyle giderse pazartesi ya da salı günü taburcu olabileceğini söyledi'' dedi.

    Harun Osmanoğlu'nun kızı Nurhan Osmanoğlu Sagherji ile damadı Ammar Sagherji de babalarının durumunun iyi olması nedeniyle çok mutlu olduklarını kaydetti.




    2. Abdülhamit'in sağlık durumu iyi Yorumları