Üvey annesi ile iki kardeşini bıçakladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (16:04)   Son Mesaj: 12-28-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 624  

    12-28-2010

    Üvey annesi ile iki kardeşini bıçakladı

    Üvey annesi ile iki kardeşini bıçakladı


    Malatya’da hırsızlıktan aranan sabıkalı bir genç, üvey annesi ile iki üvey kardeşini bıçakladı. Yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.

    Tandoğan Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, sabıkalı olduğu belirtilen ve hırsızlıktan aranan Y.A. (23) sabah saatlerinde çıkan tartışma sonucu üvey ailesine bıçakla saldırdı. Olayda, Fatma Adıyaman (45), Fadime Adıyaman ve Makbule Adıyaman vücutlarının farklı yerlerine aldıkları birçok bıçak darbesiyle yaralandı. Y.A."nın öz kardeşi N.A. ise olaydan yara almadan kurtuldu. Yaralılar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi"nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.
    Saldırının izleri caddeye bakan pencereye de yansıdı. Camı kırık olan pencerenin perdelerinin de bıçak darbeleri sonrası yırtıldığı gözlendi. Bununla birlikte pencerenin üzerinde yoğun şekilde kan lekeleri olduğu görüldü. Polis olaydan sonra kaçan saldırgan Y.A.'yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.




    Üvey annesi ile iki kardeşini bıçakladı Yorumları