Arbel'in deposunda büyük çaplı yangın   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-27-2010 (07:13)   Son Mesaj: 05-30-2011 (15:09)    Cevap: 1    Gösterim: 1545  

    12-27-2010

    Arbel'in deposunda büyük çaplı yangın

    Arbel'in deposunda büyük çaplı yangın


    Mersin'de bir bakliyat firmasının deposunda çıkan yangın korkuttu. Mersin ve çevre illerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın uzun süre kontrol altına alınamadı.

    Abdullah Biçer'in haberi
    Mersin'de Türkiye'nin en büyük bakliyat ihracatçısı konusunda olan Arbel Bakliyat firmasının deposunda yangın çıktı. İddiaya göre yükleme boşaltma yapan bir tırın motor kısmı bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kontrol altına alınamayan yangın yan tarafta bulunan ve içinde, buğday, fasulye ve mercimek olduğu belirtilen ana depoya sıçradı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa süre içinde büyüyerek tüm depoyu sardı.

    Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında alevlerin büyük silolara ulaşmaması için büyük büyük uğraş verildi. Adana, Tarsus, çevre il ve ilçelerden de destek itfaiye ekipleri istendi. Orman Bölge Müdürlüğü'nün arazözleri de yangını kontrol altına almak için yardımcı oldu.

    Gece saat 02'çıkan yangın halen devam ediyor ve henüz kontrol altına alınamadı.Olay yerinde İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

    (Haber 7)




    Arbel'in deposunda büyük çaplı yangın Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  05-30-2011, 15:09

    --->: Arbel'in deposunda büyük çaplı yangın


    kendileri yakmıstır
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci