Akıllı telefonlar için güvenlik yazılımları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-18-2010 (11:42)   Son Mesaj: 12-18-2010 (11:42)    Cevap: 0    Gösterim: 730  

    12-18-2010

    Akıllı telefonlar için güvenlik yazılımları

    Akıllı telefonlar için güvenlik yazılımları
    Tüketicilerin hayallerini süsleyen akıllı telefonlar özellik olarak bilgisayardan farklı değiller. Ancak bu durum yüzünden virüsler telefonlara da bulaşıyor. İşte bu virüslere karşı çözümler...


    Korsanlar, yıl içinde, bilgisayarlarımıza son 10 yılın toplamından fazla saldırdı. Binlerce zararlı içerikli site açıldı, yüzlerce farklı truva atı, worm ve virüs geliştirildi. Kredi kartlarımız, banka hesap numaralarımız ve kişisel bilgilerimiz hiç olmadığı kadar büyük bir tehlike altında (Android İçin Trojan Alarmı).


    Akıllı telefonlar için güvenlik yazılımları

    Diğer Virüs Programlarını Görmek İçin Tıklayınız

    Telefon Sapıklarını Unutmayın!

    Cep telefonları da gelişiyor, bellekleri artıyor ve işletim sistemleri ile donatılıp "akıllı telefon" haline geliyor. Bu da, PC'lerimize karşı girişilen savaşa benzer bir cephe açıyor ve korsanlara adeta davetiye yolluyor. Üstelik güvenlik sorunlarından bağımsız, her zaman insanları rahatsız edebilecek telefon sapıkları mevcut. Biz de kullanıcılar olarak kendimizi korumak için elimizdeki her şeyle karşılık vermeliyiz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bilgisayarınızı kollayacak araçları biraraya getirdi.

    MagiCall

    Magicall, istemediğiniz kişilerin sizi rahatsız etmemesi için biçilmiş kaftan. Eski sevgiliniz mi arıyor veya takıntılı bir müşteri mi rahatsızlık veriyor? Rahatlayın ve Magicall'u indirin. Yazılım, tüm Windows Mobile İşletim Sistemlerini destekliyor ve 10 gün ücretsiz kullanılabiliyor. Aracı edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.


    Akıllı telefonlar için güvenlik yazılımları



    :: Telefonunuzda herhangi bir güvenlik yazılımı mevcut mu?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Akıllı telefonlar için güvenlik yazılımları Yorumları