MOBESE kameraları kazaları saniye saniye kaydetti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-15-2010 (17:08)   Son Mesaj: 12-15-2010 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 679  

    12-15-2010

    MOBESE kameraları kazaları saniye saniye kaydetti

    MOBESE kameraları kazaları saniye saniye kaydetti


    Burdur'da, sürücülerin yaptığı kazalar MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Aralık ayında meydana gelen maddi hasarlı kazalarda, sürücülerin dikkatsiz araç kullandıkları ortaya çıktı.

    Kazaların en çok yaşandığı Tugay Kavşağı'nda kırmızı ışığı bekledikten sonra karşı yola geçen bir aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip Antalya Caddesi'nde bulunan orta refüje çıktığı görüldü.
    Burdur Köprübaşı Kavşağı, Fakir Baykurt Kavşağı ve Şehit Özpolat Caddesi'nde yaşanan maddi hasarlı kazaların çoğunun tali yoldan çıkan arabaların geçiş üstünlüğüne dikkat etmeden geçmeleri nedeniyle meydana geldiği belirlendi. Geçiş üstünlüğü dikkatsizliği nedeniyle kazaların ilki Köprübaşı Kavşağı diğeri Tugay Kavşağı'nda yaşandı.

    İlk kazada, Gazi Caddesi'nden gelen ve geçiş üstünlüğüne sahip olan otomobil ile Köprübaşı Kavşağı'nda karşıya geçmeye çalışan bir araç çarpıştı. Köprübaşı Kavşağı'nda ayrıca, aşırı hızdan dolayı kayan bir motosiklet de MOBESE'ye yansıdı.

    Gazi Caddesi'nden gelerek Köprübaşı Kavşağı'nda ilerleyen bir motosiklet hızını alamayıp kaymaya başlayınca sürücü motosiklet üzerinden savruldu. Tugay Kavşağı'nda hafta sonu yağan kar nedeniyle bir maddi hasarlı kaza daha yaşandı. Kavşaktan sağa dönmek isteyen bir araç kayarak dönüş yapamadı. Yeşil ışığın yanmasıyla geçiş hakkını kullanan diğer araç kayan araca arkadan vurdu.




    MOBESE kameraları kazaları saniye saniye kaydetti Yorumları