Fuhuş parolası: Kar geliyor, dona dikkat!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (13:08)   Son Mesaj: 12-14-2010 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 672  

    12-14-2010

    Fuhuş parolası: Kar geliyor, dona dikkat!

    Fuhuş parolası: Kar geliyor, dona dikkat!


    Taksim'de bir diskoteğe yapılan fuhuş baskını, içeri sızan dedektifin "Kar geliyor, dona dikkat edin" sözleriyle başladı. Aralarında işletme müdürünün de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

    Barış SÖZAL'ın haberi
    İstanbul'da, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası ekipleri, Taksim Talimhane'deki bir diskoteğe fuhuşa aracılık yapıldığı iddiası üzerine baskın düzenledi. Diskoteğe müşteri gibi giren 1'i kadın 3 polis, önce garsona bira ve çerez siparişi verdi. Kısa süre sonra polis, garsona "Ben bir kadınla oturup sohbet ediyorum. Arkadaşım ise yalnız kaldı. Ona da bir Ukraynalı yakışır" diyerek 50 TL bahşiş verdi. Parayı cebine atan garson, uzun boylu bir kadını müşteri zannettiği polislerin masasına oturttu. Bu sırada cep telefonundan dışarıda bekleyen ekibi arayan dedektif, "Kar geliyor, dona dikkat edin" sözüyle operasyonu başlattı.

    4'Ü TÜRK, 10 KADIN

    Dedektif, kısa süre sonra meslektaşlarının içeriye girmesiyle gerçek kimliklerini açıklayarak baskına dahil oldu. Masa altlarına ve kapı kenarlarına saklanan 10 kadın gözaltına alındı. Kadınlardan 4'ünün Türk, diğerlerinin de Rus, Ukrayna ve Moldova vatandaşı olduğu tespit edildi. Aralarında diskoteğin işletme müdürünün de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

    AVUKATIN TELAŞI

    Kadınlar şubeye getirilmeden önce mekânın avukatı şubeye geldi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen kadınların ne zaman geleceğini öğrenmeye çalışan avukatın telaşı gözlerden kaçmadı. Şubenin merdivenlerinden çıkan kadınlardan bazıları ise fotoğraf çekilmesine tepki gösterdi.

    SABAH




    Fuhuş parolası: Kar geliyor, dona dikkat! Yorumları