PlayStation telefondan ilk video   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-10-2010 (22:39)   Son Mesaj: 12-10-2010 (22:39)    Cevap: 0    Gösterim: 772  

    12-10-2010

    PlayStation telefondan ilk video

    PlayStation telefondan ilk video
    SonyEricsson’un oyunlarda sergileyeceği performansı merak ediyor musunuz? O halde bu etkileyici benchmark testi videosunu kaçırmayın!



    SonyEricsson'un PlayStation telefonu hakkındaki detayları daha önce haberlere konu olmuştu. Her geçen gün hakkında yeni bir detay ortaya çıkan, donanımsal ve yazılımsal anlamda nasıl ayrıcalıklara sahip olacağı merakla beklenen cihazın son olarak Nisan ayı gibi vitrinlerde olabileceği haberi gelmişti.
    Tüm bunlardan daha da önemlisi ise yatay açılır bir şekilde oyun kontrol tuşlarının bulunduğu cihazın oyunlarda nasıl bir artıya sahip olacağı. Android 2.3 çekirdeğinde özel tanımlanmış kontrol tuşlarının varlığından haberdar olmuştuk. Peki ya cihazın oyunlardaki görsel performansı nasıl?

    SonyEricsson cephesinden gelen açıklamalarda cihaza özel yazılımsal değişimlerin olacağı bilgisi gelmişti. Somut kanıt ise Engadget adlı internet sitesinden geldi. Cihazı test etmeyi başaran ekip özel bir benchmark testi de yayınlamayı ihmal etmemiş.

    :: Cihazın performansını başarılı buldunuz mu?


    SDN - ShiftDelete.Net




    PlayStation telefondan ilk video Yorumları