Google'da en çok neyi aradık?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-10-2010 (17:39)   Son Mesaj: 12-10-2010 (17:39)    Cevap: 0    Gösterim: 872  

    12-10-2010

    Google'da en çok neyi aradık?

    Google'da en çok neyi aradık?
    2010 yılının sonlarına yaklaşırken Google tüm dünyada en çok aranılan kelimeleri açıklamaya başladı. Sıralama; 'Yükselen', 'En Çok', 'E Hızlı Yükselen', 'Nedir', 'Dinlemek istiyorum' ve TV Dizileri kategorilerinde yapıldı.


    İnternet devi Google her yıl olduğu gibi ayın son döneminde en çok aranılan kelimelerle ilgili raporlarını yayınlamaya devam ediyor. 2010 yılı için dünya çapındaki arama sonuçlarını dün açıklayan firma bugün de ülkemiz için özel bir rapor yayınladı.


    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız


    En Çok Neleri Aradık?

    Google Türkiye ofisi hazırladığı listeyi, en çok aranan dizi, şarkıcı ve ünlü gibi parçalara böldü. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre bu yıl en çok aranılan dizi Spartacus olurken, en hızlı araması artan ünlüler listesine Deniz Baykal girdi.

    Tüm yılın en hızlı yükselen araması ise kameralı sohbet sitesi Chatroulette oldu. Peki halkımız bu yıl en çok hangi kelimeyi Google.com.tr'den arattı?

    Rapora göre bu yılın en çok aranılan ismi popüler sosyal ağ sitesi Facebook. Öte yandan listede 'Facebook'a giriş' ve 'aşk nedir?' gibi kelimelerin olması ise oldukça ilginç.

    :: Bu listedeki aramaların ortak noktası sizce nedir?

    SDN - ShiftDelete.Net





    Google'da en çok neyi aradık? Yorumları