1 dakikada kaç hamsi yenir yarışmasının galibi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-07-2010 (16:57)   Son Mesaj: 12-07-2010 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 603  

    12-07-2010

    1 dakikada kaç hamsi yenir yarışmasının galibi

    1 dakikada kaç hamsi yenir yarışmasının galibi


    Rize'nin Çayeli ilçesinde veliler arasında düzenlenen hamsi yeme yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada, velilerden Kadir Yelkenci bir dakikada 21 hamsi yiyerek birinci oldu.

    Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulu'nun geleneksel hale getirdiği hamsi yeme yarışmasına çok sayıda veli katıldı. Okulun yemekhanesinde düzenlenen yarışmaya katılan veliler, anneler ve babalar kategorisi olmak üzere iki gruba ayrıldı. Verilen bir dakikalık sürede en fazla hamsi yiyenin birinci seçileceği yarışmalarda renkli görüntüler yaşandı.

    Yarışmalarda babalar kategorisinde bir dakikada 21 hamsi ile Kadir Yelkenci, annelerde 15 hamsi yiyen Asiye Bilgin birinciliği elde etti. Çocuklar arası yapılan yarışmalarda ise 12 hamsi ile Gülcan Demir birinci geldi.

    İlk üçe giren velilere Şahika İlköğretim Okulu tarafından plaket takdim edildi. Daha sonra yarışmayı izleyen davetlilere de hamsi ikramında bulunuldu.

    Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Âdem Gökçe, "Yarışmadaki amacımız Karadeniz'in simgesi hamsi ile bir etkinlik düzenleyerek, ailelerin, velilerin ve öğretmenlerimizin kaynaşmasını sağlamak. Yarışmaya bundan sonraki yıllarda da devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.




    1 dakikada kaç hamsi yenir yarışmasının galibi Yorumları