Kanal A çok farklı bir formata bürünüyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-02-2010 (16:18)   Son Mesaj: 12-02-2010 (16:18)    Cevap: 0    Gösterim: 743  

    12-02-2010

    Kanal A çok farklı bir formata bürünüyor

    Kanal A çok farklı bir formata bürünüyor


    Haber ve tartışma programlarının yanı sıra, sosyal yayınlarıyla yayın dünyasındaki yerini güçlendiren Kanal A 2011’de önemli bir değişikliğe hazırlanıyor.

    Ocak ayından itibaren yayın konseptini değiştirecek olan Kanal A farklı tarzla seyircinin karşısına çıkacak. Hafta içi ve hafta sonu olarak iki ayrı konseptle yayın içeriklerinin hazırlanacağı kanalda hafta içi oldukça iddialı ve farklı bir haber formatı uygulanacak.
    Kanal A"daki değişimin ipuçlarını veren açıklamayı Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan yaptı.

    Tan'ın ifadeleri şöyle: "Kanal A, Ocak ayından itibaren yayın konseptini değiştirecek. Geçilmesi planlanan yayın konsepti, Türkiye"deki tüm kanallardan çok farklı olacak.

    Yeni konsepte göre yayınlar, hafta içi ve hafta sonu olarak ikiye ayrılıyor. Hafta içi yayın akışı ile hafta sonu akışı farklı nitelikte olacak. Hafta içi yayın akışına göre program içerikleri daha çok haber, siyaset, ekonomi ve stratejik konulara odaklanacak.

    Aynı haberlerin sabahtan akşama kadar defalarca ekranda döndürülmesi yerine yayınlanan haberlerin, çıkan belgelerin, yansıyan konuşmaların, yapılan ulusal veya uluslar arası operasyonların arka planları tüm yönleriyle irdelenecek.

    Hem dünya hem de Türkiye siyaseti çok yakından takip edilerek tahminler ve öngörüler seyirciyle paylaşılacak. Son yıllarda takip etmeye başladığı siyasetle dünyada dikkatleri üzerine toplayan Türkiye"nin yurt içi ve yurt dışında yaptıkları ve yapmayı planladığı işler geniş biçimde yayınlarda ele alınacak ve değerlendirilecek.

    Ayrıca sosyal ve kültürel alanlardaki gelişmeler de Kanal A"nın yakın takibinde olacak.
    Hafta sonu yayınlarında ise aile, çocuk, kadın, gençlik, spor ve sosyo-kültürel konulara ağırlık verilecek. Ocak ayında seyircisine sürpriz yapmayı planlayan Kanal A yönetimi, şimdiden düğmeye basıyor. Yeni dönem ve değişim çalışmaları başladı. Detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak."




    Kanal A çok farklı bir formata bürünüyor Yorumları