Photoshop'un püf noktaları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-01-2010 (10:43)   Son Mesaj: 12-01-2010 (10:43)    Cevap: 0    Gösterim: 945  

    12-01-2010

    Photoshop'un püf noktaları

    Photoshop'un püf noktaları
    Fotoğraflarınızı işlemek istiyor, fakat bir türlü yapamıyor musunuz? Bu dosya size bir hayli yardımcı olacak. İşte Photoshop'u daha iyi kullanmanız için püf noktaları...


    Photoshop'ta fotoğraflarınıza yapacağınız basit işlemleri bu dosyamızda sizlerle paylaşıyoruz. Artık sayfalar arasında kaybolup, neyin ne işe yaradığını öğrenmek için vakit kaybetmenize gerek yok.


    Tüm ipuçlarını görmek için tıklayınız


    4 Temel İşlem Nedir?

    Çektiğiniz fotoğraflardaki talihsiz hataları ve istenmeyen renk olaylarını, anlatacağımız bu işlemler vasıtasıyla bir nebze de olsa gidermeniz mümkün.

    İşte fotoğraflarınızı tekrar canlandıracak 4 temel işlem. Bu işlemlere Image/Adjustments sekmesinden ulaşabilirsiniz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, daha iyi bir Photoshop kullanıcısı olmanızı sağlayacak ipuçlarını biraraya getirdi.



    Levels - Auto Levels

    Photoshop'ta en sık kullanılan işlemlerden birisidir. Genel olarak fotoğrafınızın rengini ve ışığını ayarlamanız için kullanılır.


    Photoshop'un püf noktaları


    Auto Levels ise bu işlemi otomatik olarak yapar. Elimizdeki herhangi bir fotoğrafa Auto Levels uyguladığımızda oluşan değişim yukarıdaki gibidir.


    :: Photoshop üzerinde en çok öğrenmek istediğiniz özellikler nelerdir?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Photoshop'un püf noktaları Yorumları