Nokia'nın yeni telefonunda ilk fotolar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-28-2010 (22:43)   Son Mesaj: 11-28-2010 (22:43)    Cevap: 0    Gösterim: 1062  

    11-28-2010

    Nokia'nın yeni telefonunda ilk fotolar

    Nokia'nın yeni telefonunda ilk fotolar
    İşte Nokia’dan yepyeni bir eğlence telefonu: Nokia X7-00. İnternete sızdırılan son Nokia’nın en çarpıcı görsellerini galerimizde bulacaksınız!

    Finlandiya'lı üreticinin eğlence telefonlarının yer aldığı X serisi, hem akıllı telefonları, hem de S40 arayüzünü taşıyan modellerini kapsıyor. Symbian'lı Nokia X6 ile müzik telefonu X3, bu konuda ülkemizde de ilgi gören güzel iki örnek.
    Nokia'nın yeni telefonunda ilk fotolar

    Sızdıralan Fotoğrafları Görmek İçin Tıklayınız


    X Serisinin İlk Symbian^3 Telefonu

    Çoğunlukla genç kullanıcılara hitap eden X serisi konusunda Nokia, bir süredir sessiz bir tutum sergiliyordu. Ancak bu durum, görselleri internet ortamına sızdırılan yeni Nokia X7-00 ile son bulacak gibi görünüyor. (Nokia E72 Beyaz Neler Sunuyor?)


    Özellikleri ve donanımına ilişkin kesin bir bilginin bulunmadığı cihazda, Nokia N8, E7 gibi akıllı telefonlarda olduğu gibi emektar mobil işletim sistemi Symbian'ın en yeni versiyonu bulunuyor.

    Cihazda yer alan Symbian^3'ün görsel manada N8'den daha çok E7 ile benzerlikler taşıdığını da belirtmekte fayda var. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, sızdırılan bu fotoğrafları özel bir galeri de biraya getirdi...

    :: Yeni X7-00 hakkındaki ilk izlenimleriniz neler? Telefonun tasarımını beğendiniz mi?


    SDN - ShiftDelete.Net




    Nokia'nın yeni telefonunda ilk fotolar Yorumları