Erdoğan'a başörtülü vekil de soruldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-27-2010 (04:34)   Son Mesaj: 11-27-2010 (04:34)    Cevap: 0    Gösterim: 641  

    11-27-2010

    Erdoğan'a başörtülü vekil de soruldu

    Erdoğan'a başörtülü vekil de soruldu


    Başbakan Tayyip Erdoğan, iki günlük resmî ziyaret için gittiği Lübnan'dan dönerken beraberindeki gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan'a önümüzdeki seçimle ilgili kritik bir soru da geldi.

    Lübnan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet eden Başbakan Erdoğan'a, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerle ilgili sorular da yöneltildi.

    "Başörtülü vekil görebilir miyiz?" sorusuna karşılık gazetecilere, "Bu yolu siz açacaksınız." diyen Başbakan Erdoğan, "Yani olabilir mi?" sorusunu da, "Siyasette her şey olabilir." şeklinde cevapladı.

    Milletvekili listesinde yeni isimlerin olup olmayacağına ilişkin olarak da şunları söyledi:

    "Mevcut kadroda elenenler tabii ki olacaktır. Şu 4 yıllık performans bunun çok açık net şeyidir. Bunların içinde devamsızlık yapanlar tabii ki elenecektir. 336 kişi olacaksın, yeri gelecek toplantı yeter sayısı olmayacak, bize bu acıyı çektirenlerle yola devam edemeyiz. Hedeflerimiz içinde 25-30 yaş arası birkaç genci Parlamento'ya sokacağız. Bayanlarda daha çok arkadaşı Parlamento'ya taşıyacağız."

    Zaman




    Erdoğan'a başörtülü vekil de soruldu Yorumları