Darülaceze'de kurban bayramı sevinci   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-17-2010 (16:34)   Son Mesaj: 11-17-2010 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 964  

    11-17-2010

    Darülaceze'de kurban bayramı sevinci

    Darülaceze'de kurban bayramı sevinci


    Kurban bağışı yapmak ve ziyarette bulunmak isteyen çok sayıda vatandaş Darülaceze'ye akın etti. Darülaceze sakinlerinin, heyecanlarını, gelen ziyaretçilerle paylaşmaktan dolayı çok mutlu oldukları görüldü.

    Okmeydanı'ndaki Darülaceze Müessesesi yanında kurulan satış yerlerine gelen çok sayıda vatandaş, satın aldıkları kurbanlıkları kuruma bağışladı. Bağışlanan kurbanlıklar, hayırsever vatandaşların refakatinde Darülaceze bahçesinde kurulan 3 ayrı bölümde kasaplar tarafından kesildi.
    Darülaceze'ye gelen vatandaşlar, bahçede bayramlaşmak için ziyaretçi bekleyen yaşlı, çocuk ve özürlü Darülaceze sakinleriyle görüşerek, şeker, lokum, simit ve çeşitli hediyeler verdi.

    Kendi yaptıkları el işlerini ve çizdikleri resimleri, gelen ziyaretçilere satan Darülaceze sakinlerinin, heyecanlarını, gelen ziyaretçilerle paylaşmaktan dolayı çok mutlu oldukları görüldü.




    Darülaceze'de kurban bayramı sevinci Yorumları