İkbal'le Diyar Diyar bu hafta Artvin'de   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-09-2010 (16:16)   Son Mesaj: 11-09-2010 (16:16)    Cevap: 0    Gösterim: 1459  

    11-09-2010

    İkbal'le Diyar Diyar bu hafta Artvin'de

    İkbal'le Diyar Diyar bu hafta Artvin'de


    İkbal’le Diyar Diyar yeni bölümünde sizlere nefes kesen bir doğaya sahip Artvin’den sesleniyor.



    İkbal Gürpınar"la bu hafta Artvin"in güzelliklerine ve eşsiz lezzetlerine tanık olacaksınız. Her hafta farklı bir ilden seslenen programda bu hafta Artvin"deki kına gecelerine konuk olacak, yörenin en güzel türkülerini Hüsnüşen Yaşar"ın güzel yorumuyla dinleyeceksiniz.
    Programda ayrıca yöresel kıyafetli insanları, çeşitli yöresel türküleri ve meşhur yemekleri de tanıma fırsatı bulacaksınız. Programda ayrıca kına gecesi ekrana gelirken yöreye özgü farklı lezzetler de tanıtılacak.

    Tabloyu andıran yaylaları, köyleri, müthiş doğası; meşhur kahvaltısı, rengarenk kıyafetleri, gökkuşağı gibi kilimleri, hızlı, geleneksel oyunları, balı, akerdeonu ile Artvin"in tüm renkleri ekranlara gelecek.

    Artvinli 90"lık dedelerin inanılmaz dans performansına da şahit olmak için İkbal"le Diyar Diyar"ı mutlaka izleyin.

    İkbal"le Diyar Diyar"la Anadolu insanının samimiyetine ortak olacak, Anadolu"nun görülmeyen yerlerini görecek, gezilmeyen yerlerini gezeceksiniz. İkbal"le Diyar Diyar programı her bölümünde Anadolu"nun doğal güzelliklerini, sosyal dokusunu, kültürünü, geleneklerini ve göreneklerini, turizmini ve mutfağını ekranlarınıza getiriyor. İkbal"le Diyar Diyar"la her hafta Anadolu yollarının tozunu attıracak, doyumsuz bir seyahate çıkacaksınız. Ekranların sevilen sunucularından İkbal Gürpınar"ın sunacağı İkbal"le Diyar Diyar her Çarşamba saat 19.00"da Kanal 7"de. Bu keyifli yolculukta sizde yerinizi alın, geride kalmayın! İkbal"le Diyar Diyar"ı sakın kaçırmayın!



    (Haber7)




    İkbal'le Diyar Diyar bu hafta Artvin'de Yorumları