Kraliçe ile arkadaş olmak ister misiniz?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-08-2010 (16:42)   Son Mesaj: 11-08-2010 (16:42)    Cevap: 0    Gösterim: 879  

    11-08-2010

    Kraliçe ile arkadaş olmak ister misiniz?

    Kraliçe ile arkadaş olmak ister misiniz?
    Bir yanda Facebook'un insanlara olan zararları konuşulurken öteki yanda ise devlet adamları bu sosyal ağda resmi sayfalar açıyor. İşte bu kısır döngünün son ürünü.


    Siyasetçiler Facebook'un zararları konusunda insanlara konuşma yaparken bir yandan da bu siteye üye olmayı eksik etmiyor.

    Tüm dünyada Facebook gizli istihbarat örgütlerinin işini yapıyor söylentisi dolaşırken, bir devlet yöneticisi daha resmi Facebook sayfası için onay verdi.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in BBC'ye dayandırdığı habere göre Kraliçe Elizabeth Kraliyet Ailesi'nin resmi Facebook sayfası açılmasına karar verdi. Bu grupla birlikte kraliyet YouTube, Twitter ve Flickr dışında dördüncü resmi sosyal ağ grubunu açmış olacak.

    Doğduğu Zaman Telefon Bile Yaygın Değildi

    Kraliçe ile arkadaş olmak ister misiniz?
    Kraliçe'nin teknolojiye olan ilgisi ve merakı bu kareden belli oluyor


    Saray, başbakanlık ve halk arasında daha iyi iletişim kurulması için hazırlanan grup kısa süre sonra aktif olacak. Öte yandan Barrack Obama ve Beyazsaray'ın da resmi YouTube, Twitter ve Facebook sayfası bulunuyor.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Twitter'a olan ilgisi de daha önce sayfalarımızda yer almıştı. Kraliçe Elizabeth doğduğu zaman, telefon daha yeni bulunmuştu ve sadece devlet adamları temin edebiliyordu.

    :: Sizce Türkiye Cumhuriyeti'de sosyal ağlarda resmi sayfalar açıp halkı bilgilendirmeli mi?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Kraliçe ile arkadaş olmak ister misiniz? Yorumları