X bebek yeni ailesine kavuştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-04-2010 (12:07)   Son Mesaj: 11-04-2010 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    11-04-2010

    X bebek yeni ailesine kavuştu

    X bebek yeni ailesine kavuştu


    Sivas'ta, 2 günlük iken bir apartmanın kapısının önüne bırakılan ve kaldırıldığı hastanede ''X'' olarak kayıtlara geçen bebek, bir aileye evlatlık olarak verildi.

    Alınan bilgiye göre, annesi tarafından sokağa terk edildikten sonra Sivas Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait çocuk yuvasında koruma altına alınan bebeğin bir aileye evlatlık verildiği öğrenildi.
    Geçtiğimiz ay Yunusemre Mahallesindeki bir apartmanın kapısının önüne annesi tarafından çanta içerisinde bırakılan ve tedavi için kaldırıldığı Sivas Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisindeki yeni doğan bölümünde Berra ismi verilen bebeğin bakımı bir süredir 0-6 yaş çocuk yuvasındaki anneler tarafından yapılıyordu.

    Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir apartmanın önüne çanta içerisinde, henüz 2 günlükken bırakılan bebek, apartman sakinlerinden 40 yaşındaki Osman Adem Koç tarafından bulunarak, polise teslim edilmişti. Hastanede tedavi altına alınan bebek burada önce ''X'' diye kayıtlara geçmiş, daha sonra Sivas Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Vecdi Ersöz'ün eşi Emine Ersöz, bebeği ziyaret ederek, ''Berra'' ismini koymuştu.




    X bebek yeni ailesine kavuştu Yorumları