CHP'de Gürsel Tekin dalga mı geçti?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-04-2010 (05:46)   Son Mesaj: 11-04-2010 (05:46)    Cevap: 0    Gösterim: 893  

    11-04-2010

    CHP'de Gürsel Tekin dalga mı geçti?

    CHP'de Gürsel Tekin dalga mı geçti?


    CHP'nin bölünme sürecine gelmesinin önemli aktörleri arasında gösterilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in açıklamaları şaşkınlıkla karşılandı.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin"in İstanbul"la Ankara"yı karıştırdığını iddia eden çevreler, yaptığı açıklamayı "siyasi körlük" olarak yorumladı.

    Kılıçdaroğlu cephesinin önemli isimlerinden olan ve Sav"ın reddedişlerine rağmen Kılıçdaroğlu"nun ondan vazgeçmeyerek her şeyi göze alıp, genel başkan yardımcısı yaptığı Gürsel Tekin, acemiliğinin kurbanı mı oldu?
    Ankara"da CHP Genel Merkezi"nde Kılıçdaroğlu ile Sav grupları birbirine girmişken yaptığı açıklama "Acaba dalga mı geçiyor?" yorumların yapılmasına sebep oldu.

    Tekin'in açıklamalarında gizli olan ne?

    Dün öğleden sonra Türkiye Cumhuriyeti"yle özdeşleşmiş, ülkenin en köklü partisi neredeyse bir anda dağıldı. CHP, unutamayacağı bir öğleden sonra yaşadı. Kılıçdaroğlu ve Sav cephesi partiyi adeta ikiye böldü. Partinin 4 ve 12. katları taraflar tarafından adeta işgal edildi. Sınırlar çizildi. Kimse kimsenin tarafına geçmedi. İşte o anlarda Kemal Kılıçdaroğlu'nun en önemli isimlerinden biri gördüğü eski CHP İstanbul İl Başkanı yeni CHP Genel Başkan ardımcısı Gürsel Teki'den şaşırtan bir açıklama geldi.

    Hem de CHP'li Önder Sav, ''CHP kimsenin babasının malı değildir. CHP Genel Başkanı disiplin suçu işlemiştir. Hukuku bilmeyenlere hukuku bildirmek bizim görevimizdir"" derken.

    İŞTE TEKİN'İN O HAYRET UYANDIRAN SÖZLERİ VE FARKLI BİR CHP ANALİZİ! TIKLAYINIZ




    CHP'de Gürsel Tekin dalga mı geçti? Yorumları