Siyah iPhone 4 nasıl beyaz yapılır?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-02-2010 (15:39)   Son Mesaj: 11-02-2010 (15:39)    Cevap: 0    Gösterim: 4290  

    11-02-2010

    Siyah iPhone 4 nasıl beyaz yapılır?

    Siyah iPhone 4 nasıl beyaz yapılır?
    Geçtiğimiz ayın son günlerine doğru Apple yeni bir süpriz yaparak iPhone 4 akıllı telefonunun beyaz modelini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Peki siyah modele sahip olanlar beyaza geçmek için ne yapabilir?



    Eğer akıllı bir telefon alacaksanız kesenizin ağzını azıcıkta olsa açamanız gerekiyor. Özellikle yeni iPhone fiyatları el yakıyor diyebiliriz. Tabii ki o kadar para verdikten sonra aldığınız telefonu bir cep telefonu yerine aksesuar olarakta kullanmak isteyebilirsiniz.

    Bunun için yapmanız gereklen sadece telefonun dış kabını değiştirmek. Aslında bu işelem oldukça basit gibi gözüksede dikkat isteyen bir konu. Çünkü yapacağınız en küçük hata akıllı telefonunuzun performansını etkileyebilir.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, iPhone 4 için gerekli beyaz elbiseyi herhangi bir satış sitesinden elde etmeniz mümkün. Örnek olarak eBay üzerinden satın alabilirsiniz. Bu setlerin fiyatları tamir takımı ile birlikte 10 dolar ile 130 dolar arasında değişkenlik gösteriyor.

    Siyah iPhone 4 nasıl beyaz yapılır?
    iPhone 4'ün kapağının nasıl değiştirileceğini görmek için tıklayınız



    Tamir takımı ile birlikte bir tornavida geliyor. Bu tornavida ile cihazın alt bölümünde bulunun iki adet vidayı sökeceksiniz.


    Siyah iPhone 4 nasıl beyaz yapılır?


    :: Akıllı telefonunuzun görünüşünü değiştirmek ister misiniz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Siyah iPhone 4 nasıl beyaz yapılır? Yorumları